wersja systemu :5.2.21891(21891.5.0.88)
wersja manila : 2.5.20113030.0
wersja rom: evolutive plk
data rom :09/02/10
Polski
Aktualizacja nakładki językowej
(UWAGA! Nie należy instalować tego pakietu językowego na wersjach ROM innych niż wskazane na stronie, ponieważ może to grozić uszkodzeniem urządzenia.)
Upewnij się, że masz w urządzeniu wersję ROM zgodną z wersją pokazaną poniżej zdjęcia urządzenia. Jeśli inną, idź do strony HTC Support page (http://www.htc.com/europe/support.aspx), aby pobrać odpowiedni ROM i zainstalować na urządzeniu. Postępuj zgodnie z instrukcjami na umieszczonymi na stronie.
Pobierz plik i rozpakuj go.
Podłącz urządzenie do komputera za pomocą kabla do transmisji danych i wybierz opcję ActiveSync na ekranie urządzenia.
Poczekaj na połączenie z ActiveSync.
Uruchom na komputerze plik Extpkg_Setup.exe.
Wykonuj instrukcje wyświetlane na ekranie.
Po zakończeniu instalacji, wykonaj HARD RESET urządzenia.
Procedura HARD RESETU
Idź do Start/Settings/System/Clear Storage.
Wprowadź cyfry "1234" i dotknij "TAK".
Po kilku ponownych uruchomieniach urządzenia zostanie wyświetlony ekran z wyborem języka.
Aby zmienić język na inny, należy powtórzyć procedurę HARD RESET.
bladi1492 napisał(a):bo ja cały zielony jestem a nie chce nic zepsuć ;/
Thunderas napisał(a):A z htc dlaczego nie uderzyć na strone producenta?
Wszystko opisane po polsku nawet soft oryginalny czysty na poczatek można go wgrać a z czasem na spokojnie szukac modyfikowanego romu.
bladi1492 napisał(a):Nie znalazłem na stronie producenta do ściągnięcia czystego softu/oryginalnego.
bladi1492 napisał(a):przeczytałem w Google że to obojętnie jaki ROM wgram do telefonu, czy to prawda ?
bladi1492 napisał(a):bo nie chce zepsuć
bladi1492 napisał(a):Wszystko już zrobiłem i jest ok
Thunderas napisał(a):...A czasami jak ktos lubi to i android można wgrać jako "drugi system" dla poznania lub normalnego uzytkowania.
Thunderas napisał(a):Po "naszemu" http://www.htc.com/pl/SupportDownload.aspx?p_id=249&cat=2&dl_id=751
łatwe i przyjemne.
Potrzebne numer seryjny pod baterią
Podłącz tel na dole strony podajesz numer s/n piractwo nie możliwe.
Ściągasz uruchamiasz zaznaczasz co trzeba i czekasz.bladi1492 napisał(a):bo nie chce zepsuć
Nie ma takiej możliwości jedynie brak prądu może spowodować serwisowanie telefonu.
W polsce bardzo dużo osób nażeka na serwis z htc ale coż co kraj to serwis.
Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości