Witam. Mam problem z SE w300i - gdy kliknolme info funkcji morre apps (tel. softu robbiego ....) to wyskakiwaly jakies kwadraciki. No to wylaczyle ela i wlaczylem. no i pisze: Configuration error. Please contact your network operator or service center. CO sie stało? Co mam zrobic ?nie wiem dlaczego tak sie stało? nic nie wgrywalem, zadnego softu czy cus ?? pomoznie prosze !!! nie dawno kupile mtela, nic go nie rzucalem itp atu mi sie tak odwdziecza

:D czytalem ze ten blad powoduje brak cutomizacji czy cus nie wiem, jak to cos wgrac i jakie pliki do w300i ????! pomoznie szybko !! PS. mam kabel usb, ale da sie chyba wgrac jakies pliki ktore pomoga
[ Dodano: Dzisiaj o 19:32 ] mam pliki kustomizacji do w300i ale co mam z nimi zrobic ? taka nazawa: W300i_CDA102665_2_R2A_Generic_Trade_CENT_EUROPE . Prosze o pomoc !!!
[ Dodano: Dzisiaj o 20:03 ] prubuje wgrac te pliki see toolem ale gdy wlanczam tel z klawiszem C to po chwili powinien sie wyswietlic komunikat zeby wyjac i wlozyc baterie a takowego nie ma ! plik jest spakowany custom.zip i nie wiem czy dobrze robie ??? prosze o pomoc !
[ Dodano: Dzisiaj o 21:02 ] pomozcie, prosze bo nie mam kasy na serwis a na wakacje zostac bez teleonu ..........