t0d napisał(a):ja nie grałem - coś mnie ominęło?
t0d napisał(a):ja nie grałem - coś mnie ominęło?
Wrecz przeciwnie , zyskałes połowe wlasmego zycia.
Dla mnie jedynym ratunkiem jest to , ze nadeszła szkoła , wiec zmusiłem się , aby wywalić to dziadostwo...
Dla każdego , kto zaczyna swą "przygode" z WoW'em: Uważajcie , gra jest ciekawa , ale bardzo łatwo wpaść w nałog , trzeba poprostu sie ograniczac , albo wyznaczyc określony czas na gre ( własnie 3-4 godziny to MAX ).
Anihilator napisał(a):chodzilo mi o to , ze ludzie , ktorzy nigdy w to nie grali nie rozumieja jak mozna spedzic przy tym wiecej niz 4 godziny dziennie...
P4sorZyT napisał(a):Albo obejrzeć odcinek South park`a o WoW`ie Wink Podobno nawet jakąś nagrodę dostał Smile 10x8 Wink
P4sorZyT napisał(a):Ja gralem jakies 5 dni
CrossFire napisał(a):albo poprostu miec ostra psychike i nie dac sie zlamac.
Anihilator napisał(a):Tez , lecz uwiez mi , znam/znalem wielu WoW'owcow i choc wydawalo sie , ze sa "mocni" to łamali się. Nie jest to takie proste jak mówisz , gra jest swoistym "arcydziełem" i te 9.3 mln ludzi nie gra wyłącznie ze względu na markę. Reasumujac wszystko co powiedzieli ja i forumowicze wyzej: Trzeba z tym uwazac , gra jest ciekawa , dajac jej szanse - czesto dajesz sie wciagnac do tego świata z ktorego czesto trudno sie "wylogować".
Pozdrawiam.
P4sorZyT napisał(a):Ja gralem jakies 5 dni i nie wiem co w tym takiego wciagajacego, ciagle zabijac zwierzatka zeby zdobyc level
gra jest swoistym "arcydziełem"
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości