Tez mialem identyczny problem... Nic nie da sie zrobic, jezeli nie ma starego pliku archiwes to prawdopodobnie juz przepadlo, nie wiem czym to jest spowodowane, ale u mnie bylo tak:
Zostawilem wlaczone gg jak wychodzilem z domu, chcialem wejsc na komie na mobilne gg bo mi bylo potrzeba, wszedlem bez problemu i potem wyszedlem. Wrócilem do domu i na moim gg wyskoczyl jakis "blad z gg" i pojawil sie "crash reporter" nie wysalelm tego raportu i chcialem uruchomic ponownie gg, lecz cos nie chcialo sie uruchomic. Uruchomilem kompa ponownie a tam moj profil blad "profil uszkodzony" i od razu sie skasowal sam ; o Chcialem odzyskac tak samo jeszcze archiwum ale nie bylo zadnych plikow, nawet configa i kontaktow

Stworzylem nowy profil i zalogowalem sie na swoj numer (taka sama nazwa uzytkownika jak byla wczesniej), wszystkie ustawienia powrocily do standardowych i pojawila sie opcja "czy chcesz zaimportowac archiwum" ucieszony nacisnalem TAK, patrze archiwum a tu rozmowy z przed jakichs 2-3 lat ze starego gg jeszcze ;//
Mysle ze nic nie da sie zrobic
AMD Phenom II X3 720 /2.8GHz | AsRock A780GHX/128M | A-Data 4GB PC800 CL4 Extreme Edition | Sapphire Radeon HD4850 | Chieftec 450W | Western Digital 640GB SATAII | NEC AD-7243S SATA LabelFlash | Asus Xonar DX/XD | Razer DeathAdder | Razer Lycosa Mirror Special Edition | LG Flatron W1934S | Saitek R220 Digital | Logitech X-540 | Logitech Clear-Chat