Dj.Kambel napisał(a):Czyli jak mam np. taki link
ftp://62.210.162.138/_vti_pvt/ / com/ / scan & tagg by zaba002/ / for sw team/Worms.Forts.Under.Siege.PL.CZ.BWClone-B2R/
To mam to wkleić do flashgeta i zacząć ściągać?? celowo mają być takie przerwy ??
I-R-A napisał(a):Wielu jest w necie poszukiwaczy darmochy - ale nic za darmo - nie wierz w darmochę - Wielu podobnych Tobie (nie obraź się) chytrusów liczy na bezpłatny dostęp do świata gier i filmów na zasadzie: szybko i dużo - niestety, jak na wstępie - chcesz szybko i dużo? wykup płatny dostęp do ftp-a około 5 dych rocznie - to dobra rada - jak żałujesz tej kwoty - stracisz więcej korzystając z podanych linków warrezowych - dlaczego? sam się przekonasz szybciej niż myślisz (może nawet już klniesz na pomysł klikania po tych stronkach)
I-R-A napisał(a):Nie opłaca się ściągać - strata czasu - też jak dorwałem się do sdi (to było cholernie drogie i beznadziejne zarazem) ściągałem na maxa co się dało - potem zaliczyłem pad hadeka i myślałem że blat pogryzę ze złości - potem gromadziłem cdeki z filmami - kopiowałem co się dało - obejrzałem może z 10% filmów, które zgromadziłem - i wyleczyłem się już z tej mani - nic nie ściągam - filmy oglądam raz na jakiś czas i tylko te, które mnie interesują - na dysku nie gromadzę już masowo potrzebnych (może się do czegoś kiedyś przydadzą) na zapas - jak się pojawiały co rusz nowe ich wersje - stare były juz niepotrzebne i zaśmiecały tylko kompa - mając dostęp do neta - nawet nie ściągam - tylko instaluję co potrzebuję i wypad z tym - mam święty spokój - miejsce na dysku - kompa włączam gdy potrzebuję i nie mam więcej problemów - gromadzę (zaoszczędzoną) kasę na lepszy sprzęt i jestem wolny- przestałem z własnej chaty robić śmietnik - stare płyty sprzedałem "znajomemu maniakowi" zostawiłem sobie nieliczną kolekcję muzyki, filmów i programów - które faktycznie są przydatne i śmieję się właśnie z tych, którzy mają obecnie te problemy, z którymi się sam uporałem - a opłaciłem sobie właśnie dostęp do serwera na polibudzie i jeżeli najdzie mnie jeszcze ochota na ściągnięcie czegoś - wchodzę i za 4 godziny mam film czy program, który mnie zainteresował - jak pisałem wcześniej - szkoda czasu na torrenty, warrezy, kaazy i inne szmatławe programy - to dobre dla szczunów - którzy zaczynają od pierwszego stopnia maniactwa
prędzej czy później dojdą do tego samego wniosku co ja - to tylko kwestia czasu
Seaner napisał(a):Za ściąganie z swteam.net flashgetem można zarobić bana gdyż nawiązuje on więcej niż jedno połączenie ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości