Znalazlem wreszcie rozwiazanie sciagania plikow z premium Rapida. Sposób chyba jak najmniej pracochłonny.
Otóż tworzymy sobie listę linków na jakaś strone www. Prosty html - tak aby można było kliknąć na każdy link. Wiadomo chyba o co chodzi. (ewentualnie jak mamy swoje forum to tworzymy sobie posta i tam wklejamy po prostu wszystkie linki)
Instalujemy na fonie przeglądarkę
UCWEB 6. Otwieramy adres naszej strony www i na nowej karcie otwieramy jeden z linków RS. Wybieramy pobieranie przy pomocy premium, wpisujemy dane do konta i po chwili wyskakuje komunikat czy chcemy zapisać plik, zapisujemy i rozpoczyna się ściąganie.
Wracamy teraz do stworzonej przez nas strony. Najeżdżamy kursorem na kolejny link i teraz z menu wybieramy File -> Save as (można w opcjach ustawić sobie do tego wygodny skrót). Po ~3 sekundach plik automatycznie zostanie dodany do listy pobierania, nie będziemy musieli go otwierać ani logować się do Rapidshare.
W ten sam sposób dodajemy resztę linków.
Mi cały proces dodania 30 linków zajął jakieś 5 minut (użyłem forum do stworzenia listy linków a nie www). I mogłem spokojnie fona zostawić włączonego na całą noc

Nic lepszego chyba się nie wymyśli...
Szukałem w systemie pliczku w którym zapisywane są linki dodane w menadżerze. Można by go wtedy otworzyć na kompie i po prostu wkleić nasze odnośniki. Niestety nic nie znalazłem. Jeżeli jednak ktoś by się tego doszukał, byłoby rewelacyjnie!
Dodano 20 Sie 2008 15:45:o loool... po co ja sie produkuje... teraz zauwazylem ze najnowszy aED ma opcje sciagania z RS. Teraz tylko ta przekleta lista linków - jak ją wklejić??