pershing444 napisał(a):który kosztowal by mniej wiecej rownowartosc SE K800i (stan bdb, wszystko do niego).
kajtekjr napisał(a):okia 5300
pershing444 napisał(a):a miales okazje sie tym telefonem bawic itd?
pershing444 napisał(a): Nokie N91(...), problem w tym, ze jest uszkodzona i nie mam jak jej naprawic
pershing444 napisał(a):300zl bym za niego nie dal ^^
pershing444 napisał(a):slyszalem i widzialem telefony z tych najnowszych Xpress Music, jak i z SE serii W, i musze jakis kupic
pershing444 napisał(a):Mialem, a wlasciwie mam lezącą na polce Nokie N91, to jest prawdziwy kombajn muzyczny, nie wymienilbym jej za zaden Skarb
Nokia Care? mieszkam w Lublinie, w tym miescie jest podobno tylko jeden autoryzowany salon nokii, bylem z tą nokią w 3 komisach i w kazdym mi powiedzieli ze naprawa nie bedzie kosztowala duzo, grosze jakies 30-40zl, ale nie ma tej malutkiej czesci w zadnym z tych komisow...fibi07 napisał(a):pójdź do Nokia Care
No akurat z tym przesadziles;pkajtekjr napisał(a):Wolę tą Nokię niż SE K800i
Chętnie sie doloze, tylko nie wiem JAKI telefon mam kupic, caly czas mi chodzi o model nie o kase...kajtekjr napisał(a):No to musisz trochę dołożyć do tego interesu..![]()
odpada, po co kupowac nowy jak mozna naprawic stary?kajtekjr napisał(a):W takim razie kup innego N91
pershing444 napisał(a):odpada, po co kupowac nowy jak mozna naprawic stary
pershing444 napisał(a):No akurat z tym przesadziles;p
pershing444 napisał(a):Chętnie sie doloze, tylko nie wiem JAKI telefon mam kupic, caly czas mi chodzi o model nie o kase...
pershing444 napisał(a):ale nie ma tej malutkiej czesci w zadnym z tych komisow
pershing444 napisał(a): Nokia Care? mieszkam w Lublinie, w tym miescie jest podobno tylko jeden autoryzowany salon nokii, bylem z tą nokią w 3 komisach i w kazdym mi powiedzieli ze naprawa nie bedzie kosztowala duzo, grosze jakies 30-40zl, ale nie ma tej malutkiej czesci w zadnym z tych komisow...
Autoryzowany Punkt Sprzedaży i Serwisu Nokia Care Enter-Tel 2 - Lublin
Ulica: Lipowa 10
20-024, Lublin
Strona www: http://www.enter-tel2.com.pl/
fibi07 napisał(a):to jest autoryzowany Nokia Care (czyli punkt, który wspiera sama nokia) i tam na 100% Ci to zrobią. jak nie ma części to zamówią.
Robert napisał(a):rozwalił mi się wyświetlacz w 3250 to nie chceli naprawić.....
Poszedłem na przeciwko do Lublin Plaza do komisu, bez problemu, na oryginalnych częściach i taniej wyszło niż w nokii liczyli gdyby chcieli zrobić...
fibi07 napisał(a):i tam na 100% Ci to zrobią
fibi07 napisał(a):będziesz miał na 100% naprawioną N91 i bajek nie wciskaj
Robert napisał(a):Poszedłem na przeciwko do Lublin Plaza do komisu
pershing444 napisał(a):Lublin Plaza, to jest ul. Lipowa,
Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości