Ja zwrocilem uwage m.in na W380i i W580i. Co o nich myslicie? moze ma ktos i chcialby sie ze mna podizelic uwagami

Czekam na propozycje:)
Pozdrawiam
PS. Dobrze by bylo jak by byl z klapką lub rozsuwany, ale nie musi

Fire_ napisał(a):Arrow http://allegro.pl/item393019608_n70_128mb_nowa_gwa_12m_bez_locka_poznan_sklep.html
Fire_ napisał(a):Koleś co mu po tym że telefon jest głośny, jeśli jakość dźwięku jest słabiusieńka.
Fire_ napisał(a):PS: Chyba nie napiszesz że N80 nie jest warte polecenia.
Fire_ napisał(a):miałem styczność z kilkoma "enkami" i nie jest to tak bardzo udany model jak to usiłujesz nam uświadomić.
Fire_ napisał(a):Chyba nie napiszesz że N80 nie jest warte polecenia.
skowrona napisał(a):taa za tą cene nie warto kupować n70 Exclamation
Robert napisał(a):N73 - zawsze możena przyciszyć muzykę jak jest za głośno
skowrona napisał(a):taa za tą cene nie warto kupować n70 Exclamation
i znowu się wypowiadasz jak się nie znasz
jest warta ale slider i nie zbyt fajny
Robert napisał(a):taa za tą cene nie warto kupować n70 Exclamation
popieram.
RufusFCB napisał(a):do tego lepsza będzie 3250.
okocza napisał(a):Creative Ep-635 albo Sennheiser Cx400
Ja ze swojej strony polecałbym właśnie E51
Fire_ napisał(a):
Zapomniałem o tym modelu... miałem z nim styczność kilka razy i mogę polecić, choć przy karcie 4 GB zamula. Dalej proponuje N80 Smile Możesz także zastanowić się nad E50(tylko i wyłącznie z menu Nokii- dużo modeli jest z menu Orange a to jest już porażka)
Fire_ napisał(a):co do E50 to na jakiej podstawie twierdzisz, że jest to gorszy model, że został wcześniej wydany? To nie jest wcale argument. Miałeś z nim styczność? Ja miałem, doży wyświetlacz, fajne klawisze, aparat bardzo dobry jak na telefon, lepszy od SE "3,2 mpx", bateria też stosunkowo długo trzyma.
Tak się składa że e50 ma 1,3 mpx a e51 2 mpx
posiada WiFi wiec mówi samo za siebie
Fire_ napisał(a):że przy większe karcie zamula jak i każdy symbian Nokii(nawet N95)
Robert napisał(a):chciałeś napisać ep-630, Aurvana lub coś w ich stylu, senki w większości wypadków to podróbki,
o nie, co do tego się nie zgodzę. moj kolega ma kartę 8gb i jakos mu nie zamula....
Fire_ napisał(a):Co do słuchawek to ja używałem tych od Nokii
Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości