przez Salvien 12 Sie 2011, 21:50
Podobno te sterowniki mają taką opcję, że usuwają reszki po starych sterownikach i nic nie powinno się dziać.
Możliwe jest że jest to spięcie na karcie graficznej lub zasilacz nie wytrzymuje skoków napięcia ?, ponieważ często gęsto gry wyłączają mi się w trakcie ( np Crysis 1 nie mogę uruchomić na maksymalnych ustawieniach ponieważ przymula oraz czasami się wyłącza ( jak gram na wysoki - na tych gra jest płynna, lecz również się wyłącza, tak samo mam z grą Crysis Warhead ) , oraz jak gram w Metro 2033 to również się wyłącza.
Dostaję komunikat, że gra przestała odpowiadać, w Metro 2033 gram płynnie na maksymalnych i nie mam żadnych zacięć gry więc nie wiem w czym leży problem.
Czytałem kilka wątków na ten temat i ludzie mówią, żeby zainstalować najnowszego net freamwork'a oraz Nvidia Physx - wiecie może gdzie można znaleźć najnowszą wersję ?
Ponieważ na stronie producenta ( przez google ) znalazłem tylko to i nie wiem czy to jest najnowsza wersja.
PROCESOR: Intel Core i5 2500K 3,3GHz, CHŁODZENIE : Zalman CNPS10x PERFORMA, PŁYTA GŁÓWNA : AsRock P67 PRO3(B3) Intel P67 LGA 1155, PAMIĘĆ RAM : DDR3 4096MB PC1333 CL9 (x2), KARTA GRAFICZNA : ASUS GEFORCE GTX570 1280MB/DDR5, NAPĘD OPTYCZNY : LG/LiteOn, DYSK TWARDY : Seagate 1TB Sata II /7200/16MB, OBUDOWA : Aerocool PGS-RS9, MONITOR: SAMSUNG 226BW, ZASILACZ : Seasonic 12II - 520 W, KLAWIATURA : Microsoft SideWinder X4, MYSZ : SteelSeries Xai