albo naprawisz programem Rar Archive Repair (chyba taka nazwa) albo pobierzesz od nowa ale pewną wstawkę która ma właściwe pliki
 albo naprawisz programem Rar Archive Repair (chyba taka nazwa) albo pobierzesz od nowa ale pewną wstawkę która ma właściwe pliki

niżej link do tego pliku
 niżej link do tego pliku 

http://rapidshare.com/files/310153862/loghain_main.rar

Simpson napisał(a):został tylko jeden duży plik 7z

Po rozpakowaniu częściowych 7z mam normalnie foldery które należy przekopiować do folderu z grą...
 Po rozpakowaniu częściowych 7z mam normalnie foldery które należy przekopiować do folderu z grą...

milek221 napisał(a):Ściagnąłem spolszenie i wszystko dobrze się wypakowało.
milek221 napisał(a):Niestety podczas kopiowania występuję : Błąd CRC w Spolszczenie.do.Ery. Smoka.napisy.i.dialogi.by.kajtekjr.for.forum.programosy.pl\campaign_vo_polish\modules...

)      Tylko że ten link na rapidshare prawdopodobnie wygasł, bo coś nie działa, czy mógłbyś wrzucić go ponownie?
)      Tylko że ten link na rapidshare prawdopodobnie wygasł, bo coś nie działa, czy mógłbyś wrzucić go ponownie?  

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows CE; PPC; 480x640) Opera 8.65 [en]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows CE; PPC; 480x640) Opera 8.65 [en]](./images/user_agent/icon_win_old.gif)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości