A nie możesz podać jeszcze raz tego 1 parta ???

a co do partu 12 to już śmiga
  a co do partu 12 to już śmiga  dobrze myślałem że to u nich
 dobrze myślałem że to u nich   pobieram dalej
 pobieram dalej  
venio napisał(a):Spokojnie na torrentach już jest

venio napisał(a):a co do partu 12 to już śmiga

jaca26 napisał(a):A nie możesz podać jeszcze raz tego 1 parta ???

kajtekjr napisał(a):Ja tylko widziałem na jednym prywatnym trackerze

Błąd CRC w zaszyfrowanym pliku 'Język.polski.do.nowego.coda.by.kajtekjr\zone\Polish\mak.ff'. Nieprawidłowe hasło? i co teraz
 Błąd CRC w zaszyfrowanym pliku 'Język.polski.do.nowego.coda.by.kajtekjr\zone\Polish\mak.ff'. Nieprawidłowe hasło? i co teraz   idę sprawdzić czy działa ale bez tego pliku co może czegoś zabraknie
 idę sprawdzić czy działa ale bez tego pliku co może czegoś zabraknie 

ide jeszcze coś pokminie
 ide jeszcze coś pokminie   

wszystko jest przystosowane do eng ;/ nawet gdy usuwam folder w zone english i w main pliki od english to potem wyskakuje błąd ze nie ma plików w zone/english
 wszystko jest przystosowane do eng ;/ nawet gdy usuwam folder w zone english i w main pliki od english to potem wyskakuje błąd ze nie ma plików w zone/english   no to ja kopiuje ten folder znów a w main zostawiam tak jak jest (czyli nie kopiuje spowrotem eng) po wklejeniu folderu eng do zone gra się włącza ale są jakieś hebrajskie napisy ;/ na darmo pobierałem te spolszczenie jak chyba nic z tego nie będzie
 no to ja kopiuje ten folder znów a w main zostawiam tak jak jest (czyli nie kopiuje spowrotem eng) po wklejeniu folderu eng do zone gra się włącza ale są jakieś hebrajskie napisy ;/ na darmo pobierałem te spolszczenie jak chyba nic z tego nie będzie  
 I to mój błąd...
 I to mój błąd...  ..przy reuploadzie...
 ..przy reuploadzie... 
localized_Polish_iw00.iwd
localized_Polish_iw01.iwd
localized_Polish_iw02.iwd
localized_Polish_iw03.iwdlocalized_English_iw00.iwd
localized_English_iw01.iwd
localized_English_iw02.iwd
localized_English_iw03.iwdzone\Polishzone\English 

venio napisał(a):Błąd CRC w zaszyfrowanym pliku 'Język.polski.do.nowego.coda.by.kajtekjr\zone\Polish\mak.ff'. Nieprawidłowe hasło? i co teraz

http://rapidshare.com/files/200107681/mak.7z 

ale jak bym może jeszcze posiedział to wpadł bym na to co napisałeś
 ale jak bym może jeszcze posiedział to wpadł bym na to co napisałeś  pobieram ten plik co dałeś i zaraz sprawdzę czy chodzi ale już powinno
 pobieram ten plik co dałeś i zaraz sprawdzę czy chodzi ale już powinno 
 może coś z moją grą jest nie tak bo mam ripa od Skullptury
 może coś z moją grą jest nie tak bo mam ripa od Skullptury   ...
...patch.fflocalized_mp_makin_day.ffmp_makin_day.ffmp_makin_day_load.ff więc myślałem że już wszystko będzie dobrze lecz nie
 więc myślałem że już wszystko będzie dobrze lecz nie   , po wejściu w nową grę i wybraniu poziomu trudności i wyłączenie pierwszego filmiku, podczas wczytywania gry wychodzi mi błąd i gra staje
 , po wejściu w nową grę i wybraniu poziomu trudności i wyłączenie pierwszego filmiku, podczas wczytywania gry wychodzi mi błąd i gra staje  

Mam nadzieje że te pliki z orginalnego english nic nie zrobią spolszczeniu
 Mam nadzieje że te pliki z orginalnego english nic nie zrobią spolszczeniu   ale jest dobrze
 ale jest dobrze   Jak narazie mogę tylko powiedzieć Dzięki Za Upa
 Jak narazie mogę tylko powiedzieć Dzięki Za Upa 
 widocznie to chyba już sobie nie zagram bo nie znajdę nigdzie pliku exe od mp co niby pomaga
 widocznie to chyba już sobie nie zagram bo nie znajdę nigdzie pliku exe od mp co niby pomaga   
   CAŁY REGULAMIN
 CAŁY REGULAMIN  

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości