krzychoo napisał(a):a bym raczej nie ryzykował. Na tej stronce podobno ściągają: http://bestgsm.pl/online_unlock.html
krzychoo napisał(a):Jeśli chodzi o ngage i 6600 to można z nich ściągnąć kodem
krzychoo napisał(a):W komisach już to robią za około 300pln.
sempron napisał(a):pytanie czy czasem są już jakieś przecieki z zagranicy że można odblokować.... bo wieści są takie że simlock chodzi w komisach po 200-300zł. więc da sie! tylko pytanie jak? kodem zapewne......
krzychoo napisał(a):guma166 znajomy ściągnął locka z n70 (mieszka w anglii) za 20 funtów.
krzychoo napisał(a):I jeszcze odnośnie urządzenia. Mała poprawka PRAWIE nikt nie wymyślił urządzenia Wink Dejan Kaljevic zrobił boxa i zarobił na bb5 kupę kasy. Swego czasu masa ludzi wysyłała telefony właśnie do niego do Serbii Wink
guma166 napisał(a):Przesyłka i wszystkie pierdoły+ Simlock wyjdzie Ci tyle że mógłbyś albo mieć na połowe drugie telefonu albo nawet na drugi taki sam
guma166 napisał(a):Jednak nikt nie wymyślił urządzenia które łamie Sim-Locka. Tylko Kody.
i jeszcze pytanko przy okazji czy w n-gage i 6600 da sie odblokować kodem?
krzychoo napisał(a):guma166 gdy simlock był nieściągalny lub kosztował 500pln to komisy brały telefony od ludzi o wysyłały je masowo, i w taki sposób można był ściągnąc za jakieś 350pln.
krzychoo napisał(a):Jeśli chodzi o tego locka z n70 to znajdź mi gdziekolwiek w polsce taniej to stawiam 0,5 litra Wink Z tego co pytał się po różnych sieciach to z każdego telefonu tyle kosztuje ( był wszędzie prócz vodafone).
krzychoo napisał(a):sempron ja na Twoim miejscu bym nie ryzykował. Przecież Kubuś jest tak pyszny![]()
A ja jestem pewny że to jest oszustwo...na dodatek jak wpiszesz 3 razy zły kod to sobie jeszcze fona zablokujesz i będziesz musiał z 5 dych wydać żeby Ci odblokowali...
sempron napisał(a):ale po wpisaniu 3 razy błędnie dam sobie rękę urwać że fon sie nie blokuje
krzychoo napisał(a):po2: Odblokowanei możliwości wpisywania kodu nie kosztuje 250pln
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości