Losiu18 napisał(a):GeForce 6600 GT
kajtekjr napisał(a):tylko musi byc dobrej znanej firmy
piterek1983 napisał(a):zdecydowanie 6600GT to obecnie najlepszy wybór jeżeli chodzi o stosunek cena/wydajność... a no i wydajniejsze w grach a nie syntetycznych benchmarkach, od x800GTO...
Gonnnzo napisał(a):Ati są o wiele wydajniejsze i nikt nie wmówi mi, że tak nie jest... bo ja raczej dość dobrze znam się na podzespołąch kompa...
MUTOPOMPKA napisał(a):Niezupełnie jest tak, jak piszesz... Teraz akurat nVidia ma palmę pierwszeństwa co do wydajności chipsetu graficznego. ATI także stara się ją zdobyć, jednak na dzień dzisiejszy nie przedstawiła "opcji" swoich chipsetów, które stanowiłyby wyższość nad chipsetami nVidii.
j3zz napisał(a):ok ddr3 na bank wszystko smiga a teraz prosba (wiem ze niby dorosly jestem ale nie moge tego znalesc) ... (zapodajcie linka na torrenta albo cos ... do Unreal 2 The Aweking) ... (jak narazie na 2 najwiekszych nic nie znalazlem) ... a pamietam ze to byla boska gra i jakos wszyscy o nij zapomnieli ...
pewnie dostane warna lae co tam ... zalezy mi na niej jak cholera ... prosze o PW ...
P.S. plz move topic to satisfacion area ... or wathewer u want ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości