Witam.
Chciałbym opowiedzieć krótką historyjkę i
poprosić o pomoc. Na początek w tym temacie zwracam się do graczy RuneScape(Gry online, jak ktoś niewie), najlepiej do profesjonalistów.
I chciałem się spytać w tym dziale czy miałby ktoś jakieś konto do wyrzucenia? Czy ktoś skończył grę i porzuca konto? Itp.
Trochę nieładnie tak pytać...i Niewiem czy ktoś będzie aż tak miły i dobry żeby mnie obdarować, lecz opowiem jak to się działo: trochę długie
Dawniej grałem w RS. Podsumowując czas przebyty w tej grze wynosił ok.4 miesciące. Prawie wszyscy moi kumple grali w RS i nadal grają. Mają b.dobre statystyki. Gdy grałem zawsze miałem z nimi wspólny temat, zawsze miałem czym się pochwalić. Lubiłem z nimi spędzać czas wspólnie grając. Lecz 3 tygodnie temu moja historia się zakończyła... Ukradli mi konto. Zapomniałem powiedzieć że okradali mnie 4 razy, ale tylko z pieniędzy i przedmiotów. Na początku grałem jakieś około 2 miesciące, lecz później postanowiłem stworzyć nowe konto myśląc że złodzieje dadzą mi spokój. Okazało się że stare konto całe mi ukradli, a nowe mi zniknęło po następnych 2 miesiącach.
A miało być tak pięknie. Więc jeżeli ktoś rzeczywiście przestał już w to grać np. z jakichś przyczyn albo braku czasu, bądź ma za dużo kont to bardzo proszę zgłosić się do mnie. Najlepiej na GG: 3128544
Mam nadzieję że są osoby dobre i współczujące na tym forum.
Pozdrawiam i Dziękuje.