Może uda im się sprawić niespodziankę xD
 Może uda im się sprawić niespodziankę xD Może uda im się sprawić niespodziankę xD
 Może uda im się sprawić niespodziankę xD

„na żywo” nie zostaną pokazane tylko spotkania ostatniej kolejki fazy grupowej, kiedy dwa mecze będą rozgrywane w tym samym czasie. „Na żywo” pokaże je natomiast TVP SPORT.

Piotrek@@@ napisał(a):ktoś wie które konkretnie nie będą transmitowane na TVP1 i TVP2??
 Ale Szpaq przynajmniej komentuje 'z życiem'. Reszta Jasin i innych wynalazków przynudza. Tak OT, najlepiej mi się słuch Borka, Kołtonia i Wojtka Jagody z nSport (ten to ma gadane
 Ale Szpaq przynajmniej komentuje 'z życiem'. Reszta Jasin i innych wynalazków przynudza. Tak OT, najlepiej mi się słuch Borka, Kołtonia i Wojtka Jagody z nSport (ten to ma gadane   )
 )

Zdaniem cytowanego przez gazetę Piotra Zygo, prezesa Multikina, zagadnienia biznesowe są uzgodnione. Multikino chce w swoich kinach pokazać ćwierćfinały, półfinały i finał mistrzostw.

Z resztą nigdy go nie słucham, bo nigdy sam nie oglądam.
 Z resztą nigdy go nie słucham, bo nigdy sam nie oglądam. 

, ten będzie bezstresowy ze względu na to iż nasi jadą na wakacje zamiast na mundial
 , ten będzie bezstresowy ze względu na to iż nasi jadą na wakacje zamiast na mundial 

Lolo081 napisał(a):ten będzie bezstresowy ze względu na to iż nasi jadą na wakacje zamiast na mundial

?
 ?Miasta organizatorzy muszą wydać do 2012 r. aż 10 mld euro. Drugie tyle dołoży państwo i inwestorzy na infrastrukturę drogową i kolejową. Wychodzi więc na to, że nasze Euro będzie najdroższą sportową imprezą w historii świata. Portugalczycy wydali w 2004 r. na budowę infrastruktury 1 mld euro.

Aselfer napisał(a):mmmm ładniutka, ile ona ma lat?
Aselfer napisał(a):Miasta organizatorzy muszą wydać do 2012 r. aż 10 mld euro. Drugie tyle dołoży państwo i inwestorzy na infrastrukturę drogową i kolejową. Wychodzi więc na to, że nasze Euro będzie najdroższą sportową imprezą w historii świata. Portugalczycy wydali w 2004 r. na budowę infrastruktury 1 mld euro.

Mikou@j napisał(a):A RPA tyle na same stadiony wydało.

<=== WWW
 <=== WWW 

Meksyk natomiast pokazał kilka ładnych akcji ale z takim bramkarzem to wiele nie osiągną niech sie cieszą że nie grali z bardziej doświadczoną drużyną wtedy byłoby pozamiatane. Jedyne co mnie wkurza to te trąby na trybunach nic nie słychać przez to i zawodnikom też pewno nie sprzyja 90min "brzęczenie pszczół" -.- Rozumiem doping dopingiem ale dmuchanie w trąbe żeby zrobić hałas dopingiem nie jest.
 Meksyk natomiast pokazał kilka ładnych akcji ale z takim bramkarzem to wiele nie osiągną niech sie cieszą że nie grali z bardziej doświadczoną drużyną wtedy byłoby pozamiatane. Jedyne co mnie wkurza to te trąby na trybunach nic nie słychać przez to i zawodnikom też pewno nie sprzyja 90min "brzęczenie pszczół" -.- Rozumiem doping dopingiem ale dmuchanie w trąbe żeby zrobić hałas dopingiem nie jest.

Co myślicie?
 Co myślicie?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości