przez Jabol121 17 Lut 2008, 16:20
Są sposoby na reklamy na darmowych serwach. Nie mogę ci powiedzieć czy na wszystkich ale mogę cię zapewnić, że są. Pamiętaj, że za takie numery jak cię złapią mogą cię zbanować na wieki wieków amen. Jeśli administracja pozwoli może napiszę krótki poradnik na ten temat - bo j mam taki autorski sposób na to. Nie wiem czy jest to do końca legalne (a raczej jest w 100% nielegalne) a nie chcę sie narażać więc powiem tyle: komentarze w kodzie html czynią cuda. Twojego hostingu nigdy nie próbowałem w ten sposób oszukać ale z tego co widzę można by spróbować.
A co drugiego pytania jest to chyba licznik w javascript. A ten komunikat to standardowe ostrzeżenie IE przed skryptem tego typu. Ludzie pod mozillą tego nie uświadczą, pod operą (chyba) też, a pod IE będzie to wyskakiwać ludziom. Można wyłączyć wyświetlanie tego w IE, tak jak pisali koledzy lub poprzez obinżenie poziomu ochrony dostępowej czy czegoś takiego w opcjach IE ale tego nie zaleca czynić gdyż IE jest wystarczająco dziurawy (chyba ze masz dobry firewall i/lub antivirus). A to i tak podziała tylko na twój komputer. Jak coś to masz to w narżedzia -> opcje internetowe -> zbezpieczenia -> niestandadowe i tam poszukaj opcji związanych z wyświetlaniem skryptów java.
Nigdy nie mów ludziom JAK coś zrobić. Powiedz im CO zrobić, a oni zaskoczą cię pomysłowością.