ToServeAndProtect napisał(a):Nie zepsuło tylko przestawiło BO na angielski język wraz z językiem STEAMa i zaczęło pobierać pliki angielskie.
ToServeAndProtect napisał(a):Może to być częściowe rozwiązanie. Znajdź w necie obraz płyty RO2 ale wersji STEAM, czyli zwykłego CLONE. I z niej zainstaluj, patche się wtedy dociągną i mam nadzieję, że pomoże to. Dodatkowo na płycie będziesz miał paczkę DX do instalacji itp
Goto My Games\RedOrchestra2\ROGame\
Edit following in the ROEngine.ini
bInitializeShadersOnDemand=True
PumpWindowMessagesWhenRenderThreadStalled=True
Filas napisał(a):Delikatnym offtopem nawiązując do BO: ono po prostu, jeżeli posiadasz polski retail, nie jest w stanie pobrać ang plików a spolszczenie w tej grze nie istnieje
ToServeAndProtect napisał(a):
Red orchestra 2 goty - rogame.exe program przestał działać
Nowy postprzez ToServeAndProtect Dzisiaj, 21:40
Filas napisał(a):Delikatnym offtopem nawiązując do BO: ono po prostu, jeżeli posiadasz polski retail, nie jest w stanie pobrać ang plików a spolszczenie w tej grze nie istnieje
Mam ENG STEAM i polską grę. Retail to gra standalone, niesteamowa. I grałem w ENG BO bez problemów
biernas napisał(a):Ok, jednak zanim pobiorę trochę czasu minie, z wiadomych przyczynTak czy tak, spróbuję i się odezwę
(Teus) napisał(a):Co do tematu , nic wiecej nie powiem ale dam rade :biernas napisał(a):Ok, jednak zanim pobiorę trochę czasu minie, z wiadomych przyczynTak czy tak, spróbuję i się odezwę
Porozmawiaj z rodzicami.. umowe mozna zerwac wczesniej( bez kary, placisz 1zł) // lub zwiekszyc predkosc gdy do konca umowy zostalo prawdopodobnie 3 miesiące...
biernas napisał(a):będzie Neo 10mb
ToServeAndProtect napisał(a):Filas napisał(a):Delikatnym offtopem nawiązując do BO: ono po prostu, jeżeli posiadasz polski retail, nie jest w stanie pobrać ang plików a spolszczenie w tej grze nie istnieje
Mam ENG STEAM i polską grę. Retail to gra standalone, niesteamowa. I grałem w ENG BO bez problemów
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości