1. Czy bateria może mieć wpływ na działanie symbiana? (jesli wkladam tą nową baterie, to system dziala o wiele szybciej, nic sie nie przycina, gdy bateria jest troche rozladowana to system dziala wolniej, gdy mam stara baterie to system dziala bardzo wolno, muli sie, gdy jeszcze bateria jest bliska wyczerpania, to nie da się na nim pracowac)
2 Jaki jest zasięg Wi-Fi? ile musi być procent zasięgu z serwerem, zeby Wi-Fi dzialalo prawidlowo? (kolega mi mówił, że zasięg Wi-fi wynosi do 3km, a mój sąsiad ma odbiornik, i dopiero jak podejde pod jego brame to jest okolo 70%, wczoraj bylem w centrum handlowym Leclerc, gdy bylem na zewnątrz to nie wykrywalo Wi-fi, gdy wszedlem do srodka, to bylo kilka %, a gdy przemieścilem się do mniej wiecej srodka tego centrum, to bylo 100%)
3. Czy da się w tej nokii ustawić wygaszacz? probowalem ,bawilem się troche, ale nie moglem nic znaleźć.
4. Czy jest jakiś najnowszy komunikator na telefon, ktory dzialal by przez Wi-fi i obslugiwal siec gadu-gadu. Jest tego duzo, ale większości to wersje beta, albo bardzo awaryjne, niesprawdzone, lub "transportujące" dane przez sięc Jabbera. Jeśli tak to prosil bym o nazwe
5. Co ile mniej więcej robić jakieś zabiegi konserwacyjne dysku twardego (np jakies defragmentacje, albo formaty) i czy są jakieś uniwersalne programy na symbian s60v3. poprosze wyłącznie nazwe
prosba do adma, jesli cos jest nie tak w tym temacie, prosze o jakis edit, a nie odrazu warna, pozdrawiam i czekam na odpowiedzi