DeadOrAlive napisał(a):Nie wiem czemu frustrację, że PS3 jest słabszy rozładowujesz poprzez osobiste przycinki
Michal no co ty ja jaja sobie robie

pije piwko mam dobry humor nie doszukaj sie jakis podtekstow

DeadOrAlive napisał(a):Nie wiem czemu frustrację, że PS3 jest słabszy rozładowujesz poprzez osobiste przycinki
High Voltage napisał(a):jeszcze nie zakupiłem nic z eletrktroniki, przed tym jak tego nie oglądałem na własne oczy...
High Voltage napisał(a):nie przekonują jakies tam artykuły w gazetach, ze to jest do du*y a to duzo lepsze....
Dodatkowo układ graficzny w Xboxie cenzura! połączona architektura jednostek shader, czego nie można powiedzieć o RSX w PS3.
Michal_Gluszyca napisał(a):Ja stawaim na X-bOxa 360
DeadOrAlive napisał(a): nie jest warta swojej (kosmicznej) ceny
tyle z mojej strony
guma166 napisał(a):Naprawdę porównamy za rok gdy PS3 będzie miał rok
DeadOrAlive napisał(a):A co przez rok się zmieni w PS3
fluid napisał(a):DeadOrAlive napisał(a):A co przez rok się zmieni w PS3
nie to ze staje w obronie PS3 ale widac DOA ze jestes zielony w swiecie konsol skoro piszesz takie rzeczy
ja w konsolach siedze od ponad 12 lat
co sie zmieni za rok??
juz ci pisze
programisci sie naucza wydajniej programowac gry
tak samo jak bylo z kazda konsola do tej pory
na poczatku jej istnienia gry wygladaly srednio i z biegiem czasu programisci poznawali architekture systemu i uczyli sie ja optymalnie wykorzystywac - ale na to potrzeba CZASU
dlaczego dopiero teraz po prawie 6 latach od premiery PS2 programisci sa w stanie wycisnac z niej prawie 100% mocy??
i z kazda konsola tak jest
nie stoje po konkretnej stronie chociaz daze sentymentem sony bardziej niz xboxa ale nie bede sie wypowiadal co lepsze bo o tym swiadcza GRY a nie moc przerobowa
dla mnie PS bedzie zawsze lepsze od jakiejkolwiek innej konsoli gdyz na system sony powstaje najwiecej gier z gatunku jRPG oraz bijatyk ktore tak uwielbiam i to jest wlasnei wyznacznikiem tego co lepsze
wiec jeszcze raz mowie - nie znasz sie - MILCZ i to sie tyczy WSZYSTKICH z tego tematu
fluid napisał(a):nie znasz sie - MILCZ
DeadOrAlive napisał(a):nic sie nie zmieni przez rok jesli chodzi o mozliwości techniczne konsoli
DeadOrAlive napisał(a):gdybyś w swojej łaskawości przeczytał tekst który napisałem (przepisałem) wyżej to byś z takim tekstem nie wyjeżdżał.
fluid napisał(a):nie znasz sie - MILCZ i to sie tyczy WSZYSTKICH z tego tematu
fluid napisał(a):moc konsoli nie swiadczy o jej powodzeniu na rynku
fluid napisał(a):nie sprzeczaj sie ze mna bo nei masz racji
Oj, bez przesady. Nie można tego oceniać po nieco ponad miesiącu od premiery. Takie gadanie to czyste fanbojstwo.DeadOrAlive napisał(a):PS3 jest ogólnie słabszą konsolą, niewypał, kicha, grzybnia i tyle.
a na serio
najwazniejsza jest dobra zabawa niewazne jaka kosola
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości