gtequila napisał(a):TOC'
Use an Original Large-TOC PS2 DVD during the "TOC Refresh" from THIS list, or rebuild the iSO image when you see this icon below.
Thanks for your patience while we perform database maintenance and optimization. We'll be back shortly,
gtequila napisał(a):Doczytałem się, że muszę mieć gre zajmującą wiecej niż swamp czyli 4,3gb + a czy to może być np. film który zajmuje więcej? Albo tam 2 filmy...?
1.wypakowac Fife 2006 do nowego folderu.
2.robimy dodatkowy folder na dysku (nazwac jak kto chce)
3.odpalamy isoBuster a w nim wybieramy plik--->otworz plik obrazu(znajdujemy wypakowany obraz Fify2006
4.otwieramy pusty folder ktory zrobilismy w pkt.2 (tak aby byl otwarty isoBuster i okno pustego folderu)
5.w prawym oknie isoBustera widac pliki obrazu.zaznaczamy wszystkie i przeciagamy do pustego okna folderu (chwile potrwa przegrywanie) teraz pliki fify maja okolo 2.96GB(lub coś takiego).
6.odpalamy NERO BURNING ROM (potrzebna jest wersja wmiare nowa z mozliwoscia nagrywania DVD-ROM(UDF/ISO)
wybieramy -new compilation- z lewej strony okna wybieramy ikonke DVD-ROM(UDF/ISO) i klikamy na -NEW-
7.pojawi nam sie okno z 4 kolumnami po prawej szukamy naszego folderu z plikami przegranymi z isobustera.
8. Przeciagamy pokolei z folderu w prawej kolumnie do kolumny lewe z nazwa -New- wszystkie pliki w takiej samej kolejnosci jak widzi isobuster czyli(NETGUI....EACN...ALOCALE...itd)
pokolei jeden po druim w tej kolejnosci , nero nam je i tak inaczej ustawi ale nagra w tej samej kolejnosci co wkladalismy (podobno ) i na koniec wybieramy - burn compilation...-wybieramy predkosc itp i odpalamy i to tyle...
Działa w 100% sprawdziłem na własnej skórze bo w wcześniej miałem ten sam problem.Pozdrawiam i życze miłego łupania Smile
tut umieszczony na forum KONSOLA.PL przez Pancza87
fluid napisał(a):PS2 czyta TYLKO plyty dvd-r
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości