Jeśli chodzi o mnie to jestem za
dopiskami w regulaminie.. A to co napisał
Tom@szek że:
Tom@szek napisał(a):Regulamin będzie z deczka poprawiony - ale ......kto go czyta
Sorry ale jeśli uważasz że nikt go nie czyta to może go usunąć z Forum? Brak regulaminu = brak warnów = totalna swoboda czyli "róbta co chceta"..
W tej chwili jest mase kruczków i grypsów, których nie ma w
regulaminie i za które zarabia sie warny.. I nie mówię tu o sobie (choć kilka razy przez pomyłkę naciągnołem punkt regulaminu którego nie było

) tylko bardziej o
nowych userach, którym bardzo modnie pokazyje sie link do regulaminku który i tak nic im nie daje bo.. jest niekompletny..
Nie chodzi mi tu o jakąś zmianę jego lub w nim, której strasznie obawia sie
Administracja..
Tak jak ****** USA ma 1 konstytucję od początku i tylko dodaje masą poprawek do niej, tak samo my możemy dodać poprawki do regulaminu..
Co do..
zetor napisał(a):Wprowadzenie nowego działu - Poszukiwania i likwidacja działów Filmy i Muzyka.
Chyba nie po to tworzylo się trzy oddzielne działy by teraz się wracać do dawnego wyglądu forum z inną nazwą działu.. Jeśli już chcecie zrobić nowy dział z
Poszukiwanymi rzeczami o niech będzie tylko do "poszukiwań".. Gdyż w innych działach jak
Gry jest masa tematów odnośnie problemów z grami, których usunięcie spowoduje kolejną lawinę pytań i skarg..
Co do owych działów jestem za czymś takim:
- przeniesienie próśb do oddzielnego działu (choć niekonieczne)
- usunięcie tematów w stylu: "Proszę o.." gdzie odpowiedzia jest link do tematu przyklejonego (tylko śmiecą na forum) lub wrzucenie do kosza, który byłby opróżniay np. raz na 2 tygodnie..
- stworzenie tematu w którym ktoś z
Moderacji tudzież innej grupy będzie zamieszczał pytania i odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania odnośnie gier, gdyż problem typu "Jak pokonać pierwszego bosa w POP T2T" już zaczyna wchodzic za skórę..
Być może idzie zrobić coś takiego w dziale
Muzyka i
Filmy ale ie mam w tej chwili pomysłu na to..
Powinno rozwiązać to problem powtarzających się pytań na forum i/lub zmniejszyć ich ilość..
Siusiak napisał(a):Dzieki za linki itd.

Jeśli cie tak do denerwuje to może "nauczy się" innych by dziękowali przy następnej prośbie? Choć mnie to nie robi czy jest tak czy inaczej..
Najwięcej się bulwersuje ten kto najwięcej przeskrobał w życiu..
I mam tu na myśli twoje odpiski (które ewidentnie mógłbyś zrobić na
PW) odnośnie tego że ktoś podał link do tej samej rzeczy minute po tobie i sie plujesz by usunął post samemu nabijając go niżej..
To jest moja opinia na ten temat..