Sory jesli jest już taki temat ale jestem kompletnie oszołomiony tym co zrobiłem i nie jestem w stanie czegoś szukać
No więc dzień był niczego sobie komp mi już troche zamulał więc postanowiłem go troche oczyścić i tak oczyszczanie dysku skanowanie defragmentowanie czyszczenie rejestru i na moje nieszczęście czyszczenie przez easy cleaner opcja duplkaty no jeszcze tego nie brałem i niewiem co mi odbiło że nie przeczytałem nic o tym komp mi sie podczas tego cioł jak cholera no ale udało mi sie wywalić to co znalazł i tu aż prawie spadłem z krzesła komunikat prosze włożyć płyte z instalacją systemu coś miejewięcejw tym stylu no a ja nie miałem tej płyty to poczekałem do rana i porzedłem do sąsiada on mi dał ale 98 i nakładke na niego nie mogłem za nic tego zainstalować więc sąsiad zrobiłe pare formatów ale nie ruszyło (formatów partycji sys) ale na moje zbawienie kolega miał xp i ruszyło to wziłem format c instaluje i po instalacji patrze na partycje tu też omaz z krzesłą nie spadłem okazało sie że wrzystkie dane z partycji d oddzieliły sie i zapisały na własnoutwożonej partycji niewidocznej i dzięki temu łykneło mi 20 Gb dysku i wrzystkie dane i bardzo prosze pomużcie czy można to odzyskać?? wjaki sposub?? sory za błędy ale pisałem szybko i nie zwracałem uwagi czekam na odpowiedz