Okocza napisał(a):zwoli, za takie coś nauczyciel może dostać naganę, idź do dyrektorki z osobami które to widziały i pomogą Ci.
ToServeAndProtect napisał(a):pewnie za pierwszą naganę nie,
ToServeAndProtect napisał(a):ale jak będzie chciał się mścić to tylko nagrywać filmiki z wfu
zwoli napisał(a):W szkole jest zabronione noszenie telefonu tym bardziej kamer aparatówodpada
ToServeAndProtect napisał(a):na bank da się takie coś obejść. bo gwarantuje ci że są tacy uczniowie którzy używają komórek
Okocza napisał(a):Idź i pogadaj panią dyrektor, powiedz jaka jest sytuacja.
ToServeAndProtect napisał(a):nie ma w prawie czegoś takie że masz wykonywać każde polecenia
zwoli napisał(a):a czy jak to zglosze to sprawa moze isc dalej np sąd ? bo ze policja moze byc wezwana do szkoly o ten incydent to wiem i bardzo mozliwe
zwoli napisał(a):a czy ja złamałem prawo nie schodząc z boiska jak poweidzial "zejdz" tylko odezwałem się "mówi się prosze" ?bo on tak to chyba potraktowal
Okocza napisał(a):chwila, moment... nagrać chcecie, a sprawdźcie czy przypadkiem osoba która jest nagrywana może nie wyrazić zgody na nagrywanie... najczęściej spotykany przykład w szkole - to też jest przestępstwo.
Okocza napisał(a):jak będę Ci kazał skoczyć w ogień, też skoczysz?
zwoli napisał(a):Też to przytoczę)
zwoli napisał(a):mówi się prosze"
zwoli napisał(a):i mowi zejdzcie no to ja stoje dalej
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości