... a wiec to leci tak : jakis miesiac temu zalozylem forum dla prywatnego serwerka MUOnline w ramach wspolpracy z kolegami z Izraela. Forum stoi na hoscie invisionfree , wszystko byloby pieknie gdyby nie fakt ze od jakiegos tygodnia nie moge sie zalogowac na nie. Panel administratora dziala ale podczas logowania na forum pojawia sie niby informacja ze jestem zalogowany i za sekundke wyskakuje mi znowu ekran logowania i tak w kolko. Co zrobilem do tej pory ? : wyedytowalem swoje konto zmieniajac hasło -> bez rezultatu ; probowalem zalozyc nowe konto podajac alternatywny adres @ -> bez rezultatu ; wywalilem ciasteczka -> bez rezultatu ; conajlepsze inni ludzie zakladaja konta i loguja sie bez problemow , tylko nie ja ... nie mam za duzego doswiadczenia w htmlu czy php i jestem ze tak powiem w kropce ... ktos ma pojecie o co moze chodzic ?? z gory thx za ewentualne helpy

edited 09.04.05 -> zamknijcie topic , po kupnie nowego twardziela i reinstalce sysa wszystko wrocilo do normy , chociaz nadal dziwne to bylo imaho ;]