Mam internet radiowy i chciałem się dowiedzieć czy prarametry, które pokazują się na stronach z "licznikami" są w miarę "przyzwoite"
dsl.cz
1549Kbps
numion.com
63.055Bps
504kbps
Puma napisał(a):Hmm a mógłbyś napisać jakie łącze wykupiłeś bo to nam nic a nic nie mówi i wogóle o co chodzi z twoim info ?
-maro- napisał(a):Co do łącza jakie wykupiłem to nie mam najniejszego pojęci
MUTOPOMPKA napisał(a):Jezu!!!! To co Wy kupujecie? A umowę masz???? Przecież jak wykupujesz usługę, to masz umowę! I tam wszystko pisze!
MUTOPOMPKA napisał(a):Jezu!!!! To co Wy kupujecie? A umowę masz???? Przecież jak wykupujesz usługę, to masz umowę! I tam wszystko pisze!
-maro- napisał(a):Płacę gościowi 35zł za miesiąc dostarczania internetu i już. Po co mi umowa? Sprawa jest prosta, jeżeli nie będzie internetu gość nie ma kasy. Wydaje mi się iż takie rozwiązanie dla obu stron jest dobre
-maro- napisał(a):Czy wszystko musi być kupowane na umowe?
MUTOPOMPKA napisał(a):Rany boskie!!!! ALEŻ OCZYWIŚCIE!!! Bo jeśli nie masz umowy, a dana rzecz Ci sfiksuje,. to na jakiej podstawie udowodnisz, że coś kupiłeś właśnie u tego kogoś? Do tego jeszcze dochodzą sprawy gwarancji.
-maro- napisał(a):Z gostkiem, który mi dostarcza neta nie mam najmniejszych problemów. Kiedyś na początku coś mu się tam popsuło i nie było kilka dni neta to wszystko odliczył.
Puma napisał(a):Pociesz się że to tylko chwilowe, z biegiem czasu tobie obniży transfer lub podwyższy cenę a ty będziesz na lodzie bo nie masz żadnej umowy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość