Nie powiem mojego nick'a, bo spotka mnie los Jarka, który chciał zrobić to samo co ja teraz, ale dorwało go Gestapo i zbanowało, a ja nadal chcę POZYTYWNIE wpływać na ROZWÓJ forum.
Nie wiem co się z tymi ludźmi stało, co byli tu kiedyś, mili, uczynni, koleżeńscy, gdzie się oni wszyscy podziali ?
Teraz można przyjść na forum i popodziwiać błędy ortograficzne na SB szpaka

Nie zauważyliście, że kiedyś Programosy były bardzo dobrze działającym forum komputerowym ? Ciągle się rozwijało ? Przybywało userów itp.
Teraz nie ma co go porównywać z gigantami pokroju Tweaks.pl, PCLab.pl czy nawet DobreProgramy - bo te fora się ROZWIJAJĄ a Programosy się staczają

Ludzie, czy Wy naprawdę jesteście tacy ŚLEPI bo inaczej tego się nie da wytłumaczyć ?
Niestety, ale największa w tym wina jest po stronie Mateusza, bo on do tego doprowadził, może to jest straszna prawda, ale prawda.
Dużym powodem tego jest NIEKOMPETENTNA władza.
Moderacja i Administracja powinna DAWAĆ PRZYKŁAD userom, ale POZYTYWNY, a nie wiem czy takim można nazwać to wypowiedź ADMINISTRAOTRA forum w tym temacie:
http://forum.programosy.pl/email-w-profilu-problem-ze-zmiana-vt62239.html?highlight=pierdnie
albo wypowiedź Reda:
SPAM FIUCIE
Kolejny przykład:
http://forum.programosy.pl/czy-moge-wziasc-neostrade-bez-posiadania-telefonu-vt65264.html
Gdzie etyka ? Gdzie kultura osobista ?
Teraz zamiast wziąść to do siebie, zastanowić się, spojrzeć w lustro to się poobrażacie, bo banujecie sobie konta, łaskę będziecie robić!
Nikt nie zastanowi się nad swoim postępowaniem.
Jestem na tym forum od połowy 2004 roku.
Kiedyś było tu miło wejść, nie wyobrażałem sobie dnia bez wstania rano i wejścia na Programosy, moją stroną startową w FireFoxie były Programosy.
Chciało mi się wchodzić i pomagać innym, ale teraz JEST DNO.
Proszę, powiedzcie mi co dobrego, jaki przykład jako moderator wnosi na forum DeadOrAlive albo musg ?
Czy oni w jakikolwiek sposób pozytywnie przyczynili się do rozwoju forum ?
Ludzie, którzy jako userzy byli spoko teraz są ZUPEŁNIE KIM INNYM.
Mati, nie pomyślałeś, żeby całkowicie zmienić władzę tego forum ?
Wziąść nowych, innych, inteligentych, z kulturą osobistą userów ?
Czy Wy naprawdę myślicie, że teksty typu TAM SĄ DRZWI załatwią sprawę ?
Pobanowaliście userów, dzięki którym chciało się wchodzić na forum, było z kim prozozmawiać, pożartować.
W tym poście nie mam na myśli sprawy technicznej forum, ale ATMOSFERE, która powinna być jak w domu

Teraz mam prośbę do userów tego forum, żeby napisali, co oni tak NAPRAWDĘ myślą o tym forum, bez wchodzenia innym w dupe, bez strachu, że przez ten post DoA albo Red wpiszą Was sobie na czarną liste

Bo przez jest tu jak jest... czyli DO DUPY.
Ostatnio rozmawiałem z kilkoma osobami - zbanowanymi - i to oni uświadomili mi ciężką prawdę nt. tego forum, co się z nim, z ludźmi stało, na przestrzeni czasu...
Co teraz myśleć o naszym Sejmie, gdy tu dzieje się to samo, wszyscy mają imunitety i myślą, że świecą...
Niestety, niektorzy z tego forum nie mają pojęcia jak było kiedyś i myślą, że teraz jest dobrze... Ale się MYLĄ.
Pozdrawiam!
Autor postu otrzymał pochwałę