Witam...dzisiaj nieco bardziej pesymistycznie no i niestety bardziej smutno...więc tak i na Starego przyszedł czas...nie jest to spowodowane jakimikolwiek zakazami, czy szlabanami ze strony rodziców, czy kłopoty finansowe...finanse wporzo, nawet za bardzo

:D ...ale jest to spowodowane moim niedbalstwem...na programosach już powolutku nie wyrabiam, nie pomagam tak jak kiedyś...pozatym mam na głowie jeszcze jedno forum, tak więc musi\cie mnie zrozumieć...Rok moj na forum się zbliża, a ja już muszę odejść, ale nie martwcie się

od czasu do czasu wpadnę na forum, aby pogadać, czy też pomóc komuś...Przede wszystkim dziękuję Wam wszystkim za wszelaką pomoc okazaną mi wtedy, kiedy byłem początkującym userem...wiele się od Was nauczyłem...Dziękuję
Redowi i
detektywowi, gdyż bez nich nie znałbym się zupełnie na Bezpieczeństwie, a dzięki nim teraz jestem zagorzałym zwolennikiem zabezpieczeń komputerowych i pomagania na forum w dziale Bezpieczeństwo

Jak pewnie też zauwazyliscie staram się nie sprawdzać logów, a jest to spowodowane minusem , który jakoś tak mnie odciągnął skutecznie od tych logów

Dziękuję
Jarkowi, za jego dowcip i miłe rozmowy na GG i forum. Dziękuję
fluidowi za jego dowcip i "stoicki" spokój
Tom@szkowi, również dziękuję za wszystko...
D!eselkowi dziękuję również za wszystko miejmy nadzieję, że wróci do nas niedługo i życzę mu wszystkiego najlepszego i powrotu do zdrowia...
Kogo pominąłem to przepraszam i 3majcie się