mija2 napisał(a):ale jak nie był instalowany to jak do kompa przypisany on jest zafoliowany a wersji oem nie można kupić samej i sobie zainstalować
mija2 napisał(a):ale na aukcjach sprzedają w wersi oem to o co chodzi
mija2 napisał(a):no tak ale ja go mam orginalnie zafoljowany i zastanawiam sie czy zanim wpodł w moje ręce ktoś go nie rejestrował folja jest orginalna opakowanie nie otwtierane jek mam sprawdzić czy nie był rejestrowany
mija2 napisał(a):orginalnie zafoljowany i zastanawiam sie czy zanim wpodł w moje ręce ktoś go nie rejestrował folja jest orginalna opakowanie nie otwtierane
mija2 napisał(a):to jeśli nie był on otwierany i jest orginalnie zamknięty to nie jest rejestrowany
mija2 napisał(a):czyli jesteście pewni ze nie rejestrowany tak mogę sprzedawac
mija2 napisał(a):czyli nie ma możliwości rejestracji bez otwarcia opakowania tak
mija2 napisał(a):czyli tak inna płyta i klucz z mojego zastawu i już go nie zarejestruje
Mechanizm WPA (Windows Product Activation) może uruchomić procedurę ponownej aktywacji systemu, gdy dokonamy więcej niż trzech zmian w konfiguracji komputera, obejmujących następujące komponenty:
- numer seryjny wolumenu systemowego
- adres MAC karty sieciowej
- napęd CD-ROM/DVD-ROM
- karta graficzna
- numer seryjny procesora
- dysk twardy
- kontroler SCSI
- kontroler IDE
- model procesora
- rozmiar pamięci RAM
mija2 napisał(a):i otwieram jeden i ziednej płyty instaluję na pięciu kompach
---------czyli jedna plyta(5 kluczy) na 5 stanowiska klucze biore z tych pozamykanych
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości