prosze o pomoc bo sie nieznam na tym zupełnie...

Jestem tu nowy, szukalem ale nie znalazlem odpowiedzi satysfakcjonujacej mnie...
Pozdrawiam Bogdan...
bogdan99 napisał(a):ale nie znalazlem odpowiedzi satysfakcjonujacej mnie...
Jarek napisał(a):przestan pieprzyc takie glupoty
EDIT:
Ej ale ja znalazlem anteny YAGI za 120 pln, i pisalo ze jak sie chce siec z koego to sie kupuje 2 zestawy, do tego router za 200pln ... czyli wyszko by z 200 zl na leb... wiem ze na pewno zle mysle ale pomozcie mi! A nawet na allego sa YAGI za 80pln i te na okolo za 120... Wiem ze w alegro nie mozna zawsze wiezyc, ale moze
[/quote]bogdan99 napisał(a):No dobra jak nic to nie zmieni... Ale co sadzicie o tym?
D-Link DSL-G604T to urządzenie łączące w sobie zarówno modem ADSL jak i router, dzięki czemu jest wręcz idealny do zastąpienia standardowych urządzeń dostarczanych przez TP S.A. wraz z usługą Neostrada+.
Dodatkowo w modelu tym zintegrowano bezprzewodowy punkt dostępowy współpracujący ze standardami takimi jak: 802.11b (11 Mb/s) oraz 802.11g (54 Mb/s). Prosta instalacja oraz konfiguracja, która odbywa się poprzez przeglądarkę WWW, to standard już wśród urządzeń firmy D-Link.
D-Link DSL-G604T oferuje obługę takich protokołów jak: 802.11b, 802.11b+, 802.11g, NAT, DHCP, PPPoA, PPPoE, a dodatkowo także: DMZ, Virtual Server, Firewall, routing statyczny oraz wsparcie dla VPN
Nowoczesna antena dookólna przeznaczona dla punktów dostępowych. Przy dużej ilości innych sieci 2.4GHz, należy dobierać właściwy zasięgu dla komórek radiowych oraz odpowiednią polaryzację ich sygnału.
Kluczowe zalety
* Perfekcyjnie wykonana. Konstrukcja anteny zapewnia jej całkowitą szczelność - nie ma możliwości dostania się do niej wody. Przystosowana do montażu wewnątrz i na zewnątrz budynków.
* Pracuje w polaryzacji pionowej, co pozwala zminimalizować szkodliwy wpływ obcych sygnałów z silnych nadajników sektorowych nadających w polaryzacji poziomej.
Polecamy jako:
* Dla stacji bazowych o planowanym zasięgu do 2000 metrów.
* Dla średnich sieci obsługujących kilkudziesięciu użytkowników.
bogdan99 napisał(a):caly osprzet za ktory zekomo zaplacil 400pln
bogdan99 napisał(a):NIezla ze mnie by byla konkurencja, bo ta radiowa to zalozenie kosztuje 400zl, a abonament chyba cos kolo 50...
bogdan99 napisał(a):czy musialbym miec caly czas kompa odpalonego miec?
bogdan99 napisał(a):No chyba by mi kary za to nie wlepili jakiejs?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości