Liczę na pewne informacje od was w sprawie mundurków i zasady pisania matury. Bo jak na razie to Roman coś kombinuje, a nikt nic nie wiem na 100%

zetor napisał(a):Rozwiazanie jest jedno - wysoki kaliber i rozp** tego Romka Laughing Laughing
Albo uciekac z tego kraju bo ja tu poki co przyszlosci nie widze... Rolling Eyes
raszteb napisał(a):Na rozpoczaciu czytali na list od Romka
mundurki
obowiazkowa matura z matmy
nowe patriotyczne ksiazki do polskiego i histroi
i cos tam jesazcze lae nie pamietam
Fczas napisał(a):O mundurkach też słyszałem, ale słyszałem, że to jeszcze nie teraz, że nas(licealistów) to jeszcze ominie, chociaż znam liceum, w którym uczniowie sami się domagali, żeby chodzić w mundurkach OMG
zetor napisał(a):Rozwiazanie jest jedno - wysoki kaliber i rozp** tego Romka
Albo uciekac z tego kraju bo ja tu poki co przyszlosci nie widze...
zetor napisał(a):Rozwiazanie jest jedno - wysoki kaliber i rozp** tego Romka
Lecter napisał(a):zetor napisał(a):Rozwiazanie jest jedno - wysoki kaliber i rozp** tego Romka
potwierdzam![]()
Ale chyba zdążę ukończyć szkołę zanim Romek to wprowadzi
Corran napisał(a):i czytali nam ten list
Corran napisał(a):Oczywiście wybuchła ogólna panika dotycząca mundurków
zetor napisał(a):Rozwiazanie jest jedno - wysoki kaliber i rozp** tego Romka Laughing Laughing
Albo uciekac z tego kraju bo ja tu poki co przyszlosci nie widze... Rolling Eyes
doter napisał(a):Ja jestem za mundurkami
PabloMaX napisał(a):Wszyscy uczniowie do ukończenia szkół ponadgimnazjalnych są podporządkowani dziownym decyzjom Romana
Corran napisał(a):ja jestem teraz w trzeciej gimn. i czytali nam ten list. Oczywiście wybuchła ogólna panika dotycząca mundurków, ale nauczycielka powiedziała że te mundurki nie złapią nas już w gimnale pewno zdążą złapać w liceum
![]()
![]()
![]()
![]()
dołączam się do grupy szturmowej![]()
Siesiu napisał(a):ja chce iść na informatykę więc dla mnie ok;)
fluid napisał(a):ostati gasi swiatlo...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości