Typ procesora-AMD Athlon XP, 1000 MHz (10 x 100),naped cd-rom -samsung cd=rw dvd, HDD-80gb. komp ma 8 lat czy wymiana płyty głównej rozwiąże problem, jesli tak to jaką kupić.
danmark napisał(a):Wiem, że ten komp jest zużyty i nie warto go remontować no ale chodzi. Kiedyś w programosach znalazłem jak sprawdzić ilość godz. przepracowanych to liczba była duża.Jak mam dać za nowy ponad tysiąc to wole dołożyć drugie tyle i kupić sobie laptopa, ale nie teraz.Podpowiedzcie jaką tą płytę głów. kupić.
XMan 1 napisał(a):Ej...
chyba to nie jest ten dział ?
Jaką masz zainstalowaną wersję sterowników do karty graficznej ?
Znam wszystkie...
Pozdrawiam,
Krzysztof.
apg2312 napisał(a):A co tu mają do rzeczy sterowniki do karty graficznej ? I GWARANTUJĘ Ci, że na pewno nie znasz wszystkich.
Już nie wspomnę nawet, że na "Ej" to już się nawet tramwaje nie zatrzymują - w ten sposób to możesz się odzywać do swoich dzieci, o ile je masz, ale nie do kogokolwiek na tym Forum.
XMan 1 napisał(a):apg2312 napisał(a):A co tu mają do rzeczy sterowniki do karty graficznej ? I GWARANTUJĘ Ci, że na pewno nie znasz wszystkich.
Już nie wspomnę nawet, że na "Ej" to już się nawet tramwaje nie zatrzymują - w ten sposób to możesz się odzywać do swoich dzieci, o ile je masz, ale nie do kogokolwiek na tym Forum.
Szanowny Panie.
Mam 56 lat i nie tylko dzieci ale również wnuki.
Odnośnie karty graficznej to miałem przyjemność naprawiać komputery z tą kartą i z doświadczenia wiem że odpowiednie sterowniki do niej
mają duże znaczenie...
Niech Pan się lepiej przyczepi do psiego ogona a nie do mojego
Witam, chciałbym orzeźwić swój komp bo obecnie mi się czasami muli i zacina, jak go włączę i klikam na przeglądarkę to zanim sie załaduje to minie z 15s
karta graficzna-GeForce FX 5200
Odnośnie karty graficznej to miałem przyjemność naprawiać komputery z tą kartą i z doświadczenia wiem że odpowiednie sterowniki do niej
mają duże znaczenie...
XMan1 napewno pomogło to co napisałeś, sprdz. i na C zrobiło sie wiecej miejsca o 5,5 GB.
5,5 GB.
Rok temu dałem do innego i od tamtej pory chodzi,
tylko wgrał mi przestarzałe sterowniki
Xman dobrze prawi, zmiana sterowników potrafi wiele zmienić.
Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości