witam witam witam
kilkanascie dni temu dokonalem zakupu odtwarzacza MP3 wlasnie firmy zoltrix model Zling U2 i jestem z niego bardzo zadowolony
http://www.adarnet.pl/product_info.php/cPath/260/products_id/10443
zaplacilem za niego 240 zeta i wydaje mi sie on duzo bardziej oplacalnym zakupem niz ten ktorym ty sie interesujesz
(niestety nie znalazlem ile ten twoj kosztuje) a to chociazby dlatego ze twoj posiada 128MB pamieci a Zling U2 256MB oraz wszystkie inne bajery ktore ma Zling czyli radio i dyktafon.
Oprocz tego Zling U2 posiada 7 kolorowy wyswietlacz i wbudowana koncowke USB (obejdzie sie bez noszenia do kumpli kabla)
a zaleta Zling jest to ze posiada wejscie na karty flash dzieki czemu mozesz rozbudowac jego pamiec a wada to ze nie posiada wbudowanego zlacza (trzeba dygac z kabelkiem)
Teraz podsumujemy to co napisalem
wedlug mnie lepszym zakupem bedzie model Zling U2 a to z tej prostej przyczyny ze 256MB pamieci wystarczy w zupelnosci na potrzeby przenosnego odtwarzacza (ponad 4.5h muzyki w jakosci 192kbps)
i posiada wbudowany port USB
model Z-CYBER Zling Slot SD/MMC+FM 128MB mimo ze bedzie chyba troche tanszy to w ogolnym rozliczeniu wychodzi drozej a to z tego powodu ze trzeba bedzie wydac dodatkowa kase na karte flash zeby miec wieksza pojemnosc
mam nadzieje ze rowialem twoje watpliwosci
pozdr