mika150 napisał(a):po prostu miałeś szczęście.
Tak, zawsze sie wtedy mówi o szczęsciu by z całych sił bronić swoich racji, jeżeli nie ma sie już kolejnych sensownych argumentów.
mika150 napisał(a):Miałem kiedyś 8210. 3 razy lądowała w toalecie. 2 razy ją uratowałem suszarką, za trzecim się nie dało
Tu tak samo moge powiedzieć o szczęściu, ale nie dziw sie ze nie uratowałeś, bo telefonu zamoczonego sie suszy sie suszarką.... Tak sie skłąda, zę miałem 8210 i nie powiem, ze był to telefon wytrzymały. 3 razy był na naprawie gwarancyjnej, az mi został wymieniony on na inny telefon. I nie było to spowodowane tym, ze nim rzucałem po

ch... zaczęło to sie dziać po lekkim upadku ze stołu na panele (a to ejst 40cm) Zapewne powiesz, ze taki mi sie trafił model, który akurat był zły, miał jakąś wadę itp. Ale nie broń za wszelką cenę jakies firmy, jak nie miałeś do czynienia osobiście z kilkoma modelami telefonów danej firmy. aby mówić o wytrzymałości itp to trzeba samemu je potestować.
Więc dla mnie nie jest juz tak, ze tylko i wyłącznie NOKIA jeżeli chcesz wytrzymała komórkę na lata do dzwonienia tylko... Dużo telefonó innych producentó tez sie do tego nadaje, a do tego posiadają jeszcze rózne ciekawe rzeczy, z których czasami mzoe bedziemy musieli skorzystać.
No ale każdy wie lepiej i będzie tego bronił
Z moje strony EOT w tym temacie.