Nie wiem, czy to dobry dział, bo mam problem z kartą graficzną. Mój system: 3,6 GB Ram, karta: Nvida Geforce 9600 GT, procesor AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+, MMX, 3DNow (2CPUs). Problem polega na tym, że mimo ustawienia wszystkiego na maksa w Nvidia Control Panel i wszystkiego na maksa w grach (sprawdzałem Gothic 3 i Half-Life 2, w obu jest ten sam problem, innych na razie nie wgrywałem, ale pewnie będzie to samo), to grafika nie wygląda najlepiej. Widać, że tekstury są na maksa, ale problem tkwi chyba w rozdzielczości i ustawień ant-aliasingu, bo mimo, że jest najwyższe z możliwych, to na krawędziach obiektów są bardzo wyraźne schody, chyba wiecie, o co chodzi. Zwłaszcza przy patrzeniu na dalsze obiekty, jak te schodki zaczynają jeździć w górę i w dół, to dość brzydko to wygląda. Przykład:
http://img53.imageshack.us/img53/7788/beztytuudy1.jpg Strzałkami zaznaczyłem najbardziej widoczne elementy. W rzeczywistości to wygląda jeszcze gorzej, bo to jest jpg i trochę rozmazał. Co mogę z tym zrobić? To trochę dziwne, że na poprzednim komputerze z Geforce 7300GS miałem ,,gładszą" grafikę przy niższych ustawieniach. Zainstalowałem najnowsze sterowniki, ale to nic nie dało.