Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 neostrada rozlacza sie • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Replay Music • Replay Media Catcher • NoScript • K7 AntiVirus Premium • Bandizip • Monkey′s Audio • Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Trillian
witam, mam problem z neo 512. gdy np. chce sprawdzic poczte i ogladac zdjecia na digart(ogolnie robie pare rzeczy na raz), neo sie rozlacza, tzn. nie pojawia sie zaden komunikat w stylu: 'uzytkownik zostal rozlaczony...' tylko po prostu okienko z mozilli, ze nie mozna wyswietlic str. lacze sie przez programik z tp. gdy mnie rozlaczy, przez ten program chce sie znowu polaczyc, zawiesza sie i tylko restart pomagaa. co z tym zrobic?
jarski185 napisał(a):ja bym wywalil na poczatek ten program i stworzyl polaczenie przez windowsa wedlug tego tutoriala http://www.tech-portal.pl/content/view/99/32/
juz tak kiedys probowalam i bylo tak samo sprobuje autoconnectem.
raczej zadnych wisusow nie posiadam.