piterek1983 napisał(a):filipyo napisał(a):matilata napisał(a):czym sie rozni Black Edition od normalnej wersji ??nasiek napisał(a):Ja tam sciagam wlasnie z torrenta ta wersje Black Edition
jest to wersja kolekcjonerska dodana plyta z dodatkami jak robiono gre zdjeciami modelki itd. +soundtrack wszyscy ta ciagna bo jedynie ona jest na necie ale mozna ciagnac sama gre bez dodatkow
i jest sporo więcej samochodów niż w zwykłej wersji!!!! choćby Mercedes S600, S65AMG i wiele wiele innych.... także stuningowanych...
http://vip.netsurf.ru/browse/ru2/%3D%3D--GAMEZ--%3D%3D/Need.For.Speed.Most.Wanted.CD.Version.Alcohol.Clone-ST0N3D_by_LSD_www.gamez.net.ru
Orion napisał(a):plis help ktos... mam poblem z instalacja gry ,otóż chodzi oto że niemoge zacząć instalcji ponieważ wg.programu instalacyjnego musze zaisntlowac directa 9.0c lub nowszego... tyle że ja mam go już zainstalownego bo sprawdzalem ,jak byk w pisze dxdialog.exeze jest direct 9.0c zaisntlowany ehhh probowalem juz roznych rzeczy ale nic ,instalowałem ponownie tego directa co jest na plycie z grą i dalej to samo nie wiem co jest
Aha i to samo miałem z demem ,to samo wyskakiwalo tyle ze udało mi sie zainstalowac demo "ręcznie" (sam wszystko wypakowalem itd)i chodziło ,teraz tez moge tak zrobic ale tu już więcej roby,wolałbym tą instalacje , pomoż ktoś bo juz nie mam siły do tego
piterek1983 napisał(a):Orion napisał(a):plis help ktos... mam poblem z instalacja gry ,otóż chodzi oto że niemoge zacząć instalcji ponieważ wg.programu instalacyjnego musze zaisntlowac directa 9.0c lub nowszego... tyle że ja mam go już zainstalownego bo sprawdzalem ,jak byk w pisze dxdialog.exeze jest direct 9.0c zaisntlowany ehhh probowalem juz roznych rzeczy ale nic ,instalowałem ponownie tego directa co jest na plycie z grą i dalej to samo nie wiem co jest
Aha i to samo miałem z demem ,to samo wyskakiwalo tyle ze udało mi sie zainstalowac demo "ręcznie" (sam wszystko wypakowalem itd)i chodziło ,teraz tez moge tak zrobic ale tu już więcej roby,wolałbym tą instalacje , pomoż ktoś bo juz nie mam siły do tego
chłopie nikt tu wróżką nie jest.... podaj swój konfig... szczególnie grafa i jaie masz sterowniki zainstalowane do grafy..???? to wtedy moze cos się wskóra...
http://vip.netsurf.ru/browse/ru2/%3D%3D--GAMEZ--%3D%3D/Need.For.Speed.Most.Wanted.Black.Edition-HKZonda
Giriel napisał(a):BLACK_FLAME jakie hasło do tego linku na ftp jest. wyslij mi je na maila: xeres1@poczta.onet.pl .Narzaie
http://www.megaupload.com/?d=9UIEGWQP
BLACK_FLAME napisał(a):otoz trzeba sie zalogowac i wtedy dostaje sie specjalny numer i za kazda osobe ktora wejdzie i pod link ktoy dostaniecie dostaje sie 10MB takze powodzenia zycze![]()
[ Dodano: Dzisiaj o 18:15 ]Giriel napisał(a):BLACK_FLAME jakie hasło do tego linku na ftp jest. wyslij mi je na maila: xeres1@poczta.onet.pl .Narzaie
jesli chodzi o haslo to nie mam pojecia rano bylo jeszcze bez hasla
filipyo napisał(a):BLACK_FLAME napisał(a):otoz trzeba sie zalogowac i wtedy dostaje sie specjalny numer i za kazda osobe ktora wejdzie i pod link ktoy dostaniecie dostaje sie 10MB takze powodzenia zycze![]()
[ Dodano: Dzisiaj o 18:15 ]Giriel napisał(a):BLACK_FLAME jakie hasło do tego linku na ftp jest. wyslij mi je na maila: xeres1@poczta.onet.pl .Narzaie
jesli chodzi o haslo to nie mam pojecia rano bylo jeszcze bez hasla
wiec ten kto ma neo sie rozlancza wchodzi i tak kilka razy i sciaga
BLACK_FLAME napisał(a):kolejny ftp mi dziala bez hasel
ftp://61.233.65.114:29/TLF/download/---+++English%20Game+++---/11.17.05.Need.For.Speed.Most.Wanted.CD.Version.Alcohol.Clone-ST0N3D/
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości