PS: kody tez milewidziane

niagara napisał(a):potrzebuje trainera do mw, przedewszystkim zalezy mi na kasie. sciaglem juz 3 trainery ale nie da sie nimi dodawac kasy. sa dobre trainery ale na stp.pl za ktore trzeba placic.

w opcjach sie zmienia i tam w opcjach powinno byc nie mam zainstalowanej gierki wiec dokladniej ci nie powiem

niagara napisał(a):czym sie rozni zwykla wersja od black edition?

Tiempo napisał(a):Czy mozna to jakos naprawic?
Tiempo napisał(a):Jak odinstalowac spolszczenie bez reinstalacji gry...?

Tiempo napisał(a):Wgralem spolszczenie i zniknely mi filmy... Nie mam ani intra, ani filmow wprowadzajacy nas do kariery, czy tych ktore wystepuja pozniej
 )
 )STRINGER napisał(a):mam pytanie (sry jeśli było) czy da sie przerobić zwykłego MW na Black Edition ??? (może jest jakiś patch)
 ... ale szczerze mówić chyba nie warto
 ... ale szczerze mówić chyba nie warto  .. kiedyś załatwiłem sobie NFS: MW BE i szczerze mówiąc NIC SPECIALNEGO tam nie ma
 .. kiedyś załatwiłem sobie NFS: MW BE i szczerze mówiąc NIC SPECIALNEGO tam nie ma  ...
 ... 

Amistad18 napisał(a):raczej sie nie da
 wiem bo sam przerabialem po prostu jeden patch i pózniej skórka black editon
  wiem bo sam przerabialem po prostu jeden patch i pózniej skórka black editon   
 Amistad18 napisał(a):chyba nie warto

" Elo, Miłość, Przyjaźń, Dobre Słowo, tego nauczyłem sie żyjąc hardcorowo "
 "Z Butów wystaje ci słoma, to ja jeden na milion, ty jeden z miliona"

Damage napisał(a):wiem bo sam przerabialem po prostu jeden patch i pózniej skórka black editon

....
 .... 

Amistad18 napisał(a):jaka skórka?

Damage

Lecter napisał(a):Tiempo napisał(a):Czy mozna to jakos naprawic?
zmień spolszczenie na inne, na 100% pomoże bo sam miałem taki problem. Przed instalacją nowego spolszczenia skopiuj save bo mogą nie działać.Tiempo napisał(a):Jak odinstalowac spolszczenie bez reinstalacji gry...?
usuń te wpisy z rejestru które dodaje spolszczenie (chyba to niekonieczne ale na wszelki wypadek) i pliki które kopiowałeś od spolszczenia

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości