szukam karty graficznej o złączu AGP do 250zł karta ma służyć do gier.

Feel I

danielek_danio napisał(a):jaki zasilacz by się do tego nadawał

Mike013 napisał(a):no ale może da radę Wink
jak juz wstawisz nową grafę sprawdz jak będa wyglądały napięcia, jeżlei będą nieciekawe, to zasilacz będzie koniecznie do wymiany

Mike013 napisał(a):Qaralooh, bzdury gadasz nie masz ŻADNEGO pojęcia w temacie, więc nie zabieraj głosu, bo tylko zamęt robisz
Qaralooh napisał(a):Szczyt chamstwa podawac linki do USZKODZONEJ karty.

Qaralooh napisał(a):Jakoś tak się składa, że pracuję w firmie komputerowej i mam pojęcie o sprzęcie

Qaralooh napisał(a):Bardzo często ktoś przychodzi kupic nowy zasilacz. Jak się okazuje, większośc ludzi nie zawraca sobie tym głowy i myśli że ten, który ma wystarczy.
Qaralooh napisał(a):Nie gadaj bzdur że zasilacz 400W może byc, bo karta ma aż 2 złącza Molex i jest bardzo prądożerna, co sprawia że słabsze zasilacze nie wytrzymują i padają.

Qaralooh napisał(a):Jak nie znasz się na tym gówniarzu to nie pisz mu beznadziejnych rad. Tylko umiesz podawac linki do allegro (do uszkodzonej karty!) i opieprzac innych
Qaralooh napisał(a):Zresztą skąd ty możesz wiedziec jak jest skoro NIE masz tej karty i NIE miałeś tego problemu i dyskutujesz z kimś, kto MIAŁ ten problem i musiał wymienic zasilacz?

Tak masz rację, wywróżyłeś. O linku do allegro nie będę sie wypowiadał, bo sam mu podałeś, a teraz się wypierasz, że nie radziłeś mu kupic
  Tak masz rację, wywróżyłeś. O linku do allegro nie będę sie wypowiadał, bo sam mu podałeś, a teraz się wypierasz, że nie radziłeś mu kupic    Mam podac cytat? Na upalne letnie wieczory polecam ci też lekturę słownika ortograficznego, lamo.
  Mam podac cytat? Na upalne letnie wieczory polecam ci też lekturę słownika ortograficznego, lamo.Qaralooh napisał(a):Mam podac cytat? Na upalne letnie wieczory polecam ci też lekturę słownika ortograficznego, lamo.
Qaralooh napisał(a):Potwierdzasz to że sie
Qaralooh napisał(a):Poza tym skąd możesz wiedziec że do jego komputera wystarczy 350W, skoro nie podał konfiguracji

Qaralooh napisał(a):lekturę słownika ortograficznego

Jeśli płyta posiada złącze AGP to można się domyślić, że zestaw nie jest jakiś super wydajny i prądożerny.
Pole   Wartość
Komputer   
System operacyjny   Microsoft Windows XP Professional
Dodatek service pack systemu operacyjnego   -
DirectX   4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Nazwa komputera   KOKS-T3DDE2KLTB
Nazwa użytkownika   Koksik

Płyta główna   
Typ procesora   AMD Athlon XP, 2000 MHz (15 x 133) 2400+
Nazwa płyty głównej   MSI KT3 Ultra (MS-6380E)  (5 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio)
Mikroukład płyty głównej   VIA VT8367 Apollo KT333
Pamięć fizyczna   512 MB  (PC2100 DDR SDRAM)
Typ BIOS'u   AMI (03/28/02)
Port komunikacyjny   Port komunikacyjny (COM1)
Port komunikacyjny   Port komunikacyjny (COM2)
Port komunikacyjny   Port drukarki ECP (LPT1)

Ekran   
Karta wideo   RADEON 9600 SERIES - Secondary  (256 MB)
Karta wideo   RADEON 9600 SERIES  (256 MB)
Akcelerator 3D   ATI Radeon 9600 XT (RV360)

Qaralooh napisał(a):Większej głupoty jeszcze nigdy nie przeczytałem. To akurat nie ma ŻADNEGO znaczenia, że płyta główna ma złącze AGP

Qaralooh napisał(a):Ad.2
Opierasz się tylko na suchej wiedzy a nie na praktyce, według producenta tej karty uciągnie ją zasilacz 350W, ale w komputerze oprócz karty jest chyba więcej rzeczy prawda?
Qaralooh napisał(a):Tak na marginesie to każdy ci powie, że powinno zostac jeszcze trochę mocy na zapas a nie kupowac zasilacz na styk z zapotrzebowaniem komputera.

Qaralooh napisał(a):a wy się rzucacie że jestem lama itd.
Qaralooh napisał(a):Na upalne letnie wieczory polecam ci też lekturę słownika ortograficznego, lamo.

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości