Opis: Kilkanascie utworkow do sciagniecia, zupelnie za darmo.
zegewemoe napisał(a):www.mp3.com.pl/ZegeweMoe
Opis: Kilkanascie utworkow do sciagniecia, zupelnie za darmo.
Może byś popatrzał, że to Autor tych muzyczek....filipyo napisał(a):boze... co na pierwszej stronie w google znalazles?
Słuchaj.. Każdy słucha tego, co lubi... Ale krytyka jest wskazana, tylko jeśli to beznadzieja to może opisz coś więcej! Dlaczego wg Ciebie jest to dno??? Bo takie pisanie nie mam sensu....MaryskA napisał(a):Beznadzieja
MaryskA napisał(a):Beznadzieja![]()
![]()
MaryskA napisał(a):Witam. To moja opinia: "Beznadzieja" - oznacza to, że nie spodobała mi się twórczość "Zegewe Moe" (czy jakos tak). Kazdy moze miec własne zdanie. Mysle, że forum jest po to, żeby wymieniac sie opiniami... prawda? Tylko skrytykowalam te piosenki, a za to sie nie wylatuje fluid23... Ale oczywiscie moge sie mylic.. Pa
MUTOPOMPKA napisał(a):MaryskA napisał(a):Witam. To moja opinia: "Beznadzieja" - oznacza to, że nie spodobała mi się twórczość "Zegewe Moe" (czy jakos tak). Kazdy moze miec własne zdanie. Mysle, że forum jest po to, żeby wymieniac sie opiniami... prawda? Tylko skrytykowalam te piosenki, a za to sie nie wylatuje fluid23... Ale oczywiscie moge sie mylic.. Pa
Ale jeśli masz tylko tyle do napisania to przeprazsam, ale mi wydaje się, że więcej coś opisz.... Nie podoba mi się, bo.....................
A nie piszesz BEZNADZIEJA i nic więcej!
MaryskA napisał(a):Tylko skrytykowalam te piosenki, a za to sie nie wylatuje fluid23... Ale oczywiscie moge sie mylic.. Pa
wywoływania konfliktów burzących przyjazną atmosferę na forum;
wyrażania się publicznie w sposób wulgarny wobec innych użytkowników;
zbędnych komentarzy. Pisząc takowe, wydłużasz niepotrzebnie czas przebywania na forum innych użytkowników, często korzystających z modemów.
MaryskA napisał(a):Po prostu musicie troche wrzucic na luz
MaryskA napisał(a): bo atmosfera na tym forum nie była przyjazna, tylko SZTYWNA I NUDNA!
MaryskA napisał(a):Ja nie widze problemu.
MaryskA napisał(a):cala ta dyskusja JEST ZBEDNA!
MaryskA napisał(a):Po prostu musicie troche wrzucic na luz, bo atmosfera na tym forum nie była przyjazna, tylko SZTYWNA I NUDNA!
MaryskA napisał(a):Jestem szczera i tego nie zmienicie
MaryskA napisał(a):Aaa i w jaki sposob "wywolalam konflikt"?
MaryskA napisał(a):cala ta dyskusja JEST ZBEDNA
MaryskA napisał(a):Dziekuje za uwage.
Kuba234 napisał(a):Sami jesteście beznadzieje jeżeli macie pisaćpoto zeby nabic posta i skrytykować kogos to lepiej wogóle nie piszcie !
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości