Przegladając forum natknąłem sie strony oferujace nadruki na płytach CD albo DVD. Samemmu takiego nadruku nie zrobie sobie na płytach bo tego typu drukarka kolorowa jest droga do płyt. Dlatego zwracam się do was z zapytaniem czy tam gdzie mieszkacie nie ma w waszych miejscowościach w Poligrafi komputerowej albo drobnych firm poligraficznych oferujacych takie usługim - jak nadruk kolorowy na płyte cd np: obrazka.
Potrzebuje tak na 10 płytach wykonac taki nadruk. Jednk oferty które są w internecie poszczególnych firm jest drogie i przy takiich ilościach nie opłacalnejka dla mnie. Dlatego zwracam sie z prośbą do was jeżeli ktoś ma taka drukarkę i mógłby wykonac taką rzecz byłbym wdzieczny.
Ewentualnie jeżli jest jakaś firma poligraficzna i jakby ktioś mógł dać namiar na taką namiar która by wykonywała takie drobne usługi.
Dla informacji podam że mieszkam W małopolsce Limanowa. Na trasie kraków - nOwy sącz. Interesowałoby mnie coś takiego z takich rejonów. Jak Kraków, katowice, kielce, Bielsko biała, Tarnów, Krosno, rzeszów , częstochowa.
Pozdrawiam Tomasz