Witam.
Od mojego 1 posta troche czasu juz zlecialo. Bylem w PLAY'u, zamowilem ta Nokie. Poniewaz widnieje ona jako 'telefon na zyczenie' nie moglem dostac go odrazu.
Zostawilem swoje dane i teoretycznie mam sobie spokojnie czekac na informacje o tym, ze telefon jest do odebrania.
Sek tkwi jednak w tym, ze czekam juz ponad 3 tygodnie.
Wczoraj dzwoniac do salonu PLAY w ktorym zamowielem telefon uslyszalem, ze caly czas jest on niedostepny, poza tym w magazynach trwa inwentaryzacja (to dobrze czy zle?)
Z kolei pytajac centrale playa o cala ta sytuacje otrzymalem odp:
- Kod: Zaznacz wszystko
Szanowny Panie,
dziękujemy za zgłoszenie, nadesłane za po¶rednictwem poczty elektronicznej 27 grudnia 2009 r., dotycz±ce dostępno¶ci telefonu Toshiba Nokia N82.
Uprzejmie informujemy, iż nie znamy dokładnej daty pojawienia się ponownie telefonu Nokia N82 . Model ten jest obecnie chwilowo niedostępny. Taka informacja widnieje również na stronie internetowej po wybraniu telefonu do zakupu. Jest to uzależnione od aktualnych stanów magazynowych. Proponujemy, aby jeszcze raz szczegółowo zapoznał się Pan z nasz± ofert± telefonów na stronie: http://web.playmobile.pl/pl/telefony/index.html. Mamy nadzieję, że uda się Panu wybrać telefon, którego parametry będ± zbliżone do Nokii N82. Wówczas istnieje możliwo¶ć skontaktowania się z Punktem Sprzedaży Play i uzyskania informacji na temat dostępno¶ci wybranego modelu.
Nie mam jakiegos parcia na to, ze telefon MUSZE miec natychmiast.
Problem polega na tym, ze moja umowa z dotychczasowym operatorem dobiega konca, a ja nie mam jak podpisac umowy z nowym, bo nie mam telefonu. Czy ktos z was spotkal sie juz moze z sytuacja, ze na 'telefon na zyczenie' trzeba bylo tak dlugo czekac?