Ideą tego tematu/dyskusji nie było-Czy bym kupił czy nie lecz:
Jak sądzicie?Ciekawa oferta/alternatywa dla modeli nokii,samsunga itp?podobnie wyposażonych i niejednokrotnie nawet duuuzo droższych
?
Co do wytrzymałości i możliwości telefonu nic nie wiadomo gdyż dopiero dziś oficjalnie wchodzi do sprzedaży.Z informacji wykopanych w necie oraz kontaktów na kilku forach wychodzi że to co obecnie można kupić na allegro to są wczesne modele testowe,których działanie może pozostawiać wiele do życzenia....
radio na glosnik, tzn nie musza byc sluchawki jako antena, rysik ma wsuwany w rogu od dolu,w 2 rogu jest wysuwana i obkrecana antenka do tv/radia. dual sim. sa 2 zielone sluchawki, jedna to karta nr1, 2 to karta nr 2. Wybierasz nr i klikasz wybrana sluchawke, wkladalem 2 karty: plus i play. nie gryzly sie, dzialalo fajnie. Wersja ktora sie bawilem chyba byla testowa z tego wzgledu ze nie wszystkie opcje byly po polskiemu. Ekran 3 cale, da sie ladnie ogladac tv. Troche sie nameczylem z opcjami zeby byl dzwiek(country code czy jakos tak, wybrac kodowanie trzeba bylo w jakim sa tv, i wybieralem europe, itd. i nic. Niestety kraju naszego nie bylo i w koncu wybralem China i jest - predzej nie mialem dzwieku).
W rece nawet nawet lezy.
Kwestia przyzwyczajenia to 3 rzedy klawiszy tzn nie jest tak jak bylo przewaznie:
123
456
789
tylko obok siebie sa bodajze 1-6, 7,0 i jakies funkcyjne. W komplecie sa 2 baterie, sluchawski(gniazdo jak v3), kabel usb ktory podlczamy do ladowarki z wyjsciej usb.
Wiec kabelek robi jako kabel do kompa jak i kabel do ladowania.(z usb tez mozna ladowac). telefon moze byc uzytkowany jako pamiec masowa.
Ma 2 sloty na karte pamieci. Zakladajac ze kolejne wersje obsluza min 2gb to mamy razem 4. Wieczorem robilem fotki jak bylo dosc ciemno to powiem ze nawet nawet wyszly.
TO czego brakuje: to 3G(i kamerki z przodu do videorozmow), skrotow klawiszowych.
Piotrek pisze ze ten model ma latarke, ja jej nie widzialem jakos. musze zobaczyc.
kowalkarol1, Ty masz wersje nawet nie beta jeszcze. Wpuszczane były na rynek partiami telefony testowo. To co Ty masz i to co w tej chwili jest już sprzedawane (ten model jeszcze chyba nie miał oficjalnej premiery) to nie ten sam produkt. Przynajmniej takie mam iformacje od myPhone. Mam dostać te telefony do testów więc przekoanym się wtedy.
Przeglądając oferte modeli telefonów zauważyłem że można za tańsze pieniądze podpasować indywidualnie pod siebie odpowiedni fonik...Nie każdego stać na drogie modele gdzie za same logo znanej marki płacisz ze 30% wartości

TEGO CZEGOŚ,a i działanie czasem "wypas modelu" jest...ukhm %$$#%^%**^^&**^ ...Nie kazdy potrzebuje w telefonie pralki,wibratora,kuchenki gazowej.Zresztą sam nie wiem jak to nazwać:telefonem,smartfonem;a może ramką lcd?
@EDIT
Nie jest to fon MADE IN CZAJNA...
Intensywne prace nad wprowadzeniem marki trwają już ponad rok. Prace projektowe i techniczne w większości odbywają się w Europie. W projekcie uczestniczą najlepsi specjaliści z Polski i Czech. Produkcję seryjną poszczególnych modeli myPhone wykonuje i nadzoruje w Azji.
Projektują nasi-produkują Azjaci..Jak i reszte zresztą->Bosch,VW,Philips i wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelu innych