M@ikel napisał(a):jak sobie dokupisz bo normalnie jest 5 mb :sciana: :sciana: :sciana:
M@ikel napisał(a):jak sobie dokupisz bo normalnie jest 5 mb
ale z tego co ja widzialem to E1 ma 32MB wpudowane z karte trzeba dokupic
zizu napisał(a):W sklepie byly trzy nowe E1 i kazda miala 32
zizu napisał(a):ale z tego co ja widzialem to E1 ma 32MB wpudowane
W sklepie byly trzy nowe E1 i kazda miala 32
Arrow to SE BanaN;
yyyyy?Fczas napisał(a):Arrow E1 nie ma T9 tylko jakieś iTap i przez to sms, który ma kilka polskich znaków jest liczony jako dwa, albo nawet więcej, dlatego nie chce mieć motoroli, bo dla mnie smsy to podstawa Mr. Green
Fczas napisał(a):A te karty to po co Ci to, na pewno nie wykorzystasz wszystkiego, chyba, że chcesz go używać jako odtwarzacza Rolling Eyes
nie 670PLN a Se chyba ponizej 600 i 12mc gwarancj
nevesu napisał(a):nosze glosniki
nevesu napisał(a):swiatla klubowe
nevesu napisał(a):260 tys wyswietlacz
nevesu napisał(a):dlatego z czystym sumieniem
High Voltage napisał(a):Jak nosisz głośniki to znaczy ze standardowy głośnik jest do du** wiec nie ma co motoroli nawet brac w tym przypadku
High Voltage napisał(a):bajer dla małych dzieci już Ci kiedys tłumaczyłem po co to jest Razz
keks_ik napisał(a):powiedzmy sobie szczerze że chodzi o to żeby telefon wyglądał najefektowniej jak się tylko da
keks_ik napisał(a):Arrow to SE BanaN;
Brawo... i co ze zględu na firmę ma kupić fona ? Rolling Eyes
keks_ik napisał(a):nie wiesz co czynisz... motorola ma 3 głośniki mta (STEREO 3D)
High Voltage napisał(a):standardowy głośnik jest do du**
keks_ik napisał(a):Po ta karta została dana do tego telefonu żeby można było zmieścić dużą ilość piosenek
High Voltage napisał(a):to jest SE a nie motorola
Fczas napisał(a):przecież telefon nie zastąpi odtwarzacza
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości