jeszcez 3 dni temu miałem to samo tylko że w innych okolicznościach, a dokładniej to instalowałem sobie BFME1 i BFME2 a kumplowi BFME1, niestety z tym samym serialem, więc na początku mu nie działało, czarny ekran i że nie może znaleźć pliku lenguages/english.big ( chyba ) ale jak sie potem okazalo tego pliku niegdzie nie ma, nawet ja go nie mam, a mi działa(ło) , więc wyedytowałem swoje wpisy w rejestrze i mu podesłałem, dodał i działa(ło), ale jak próbowaliśmy pograć po sieci to wyskoczył błąd że inny gracz już kożysta z etgo *kluczyk'a, więc w rejestrze u siebie zmieniłem mu *kluczyk z którego kożystam, i działało....przez pięc min, i potem po 5 minutach gry następowało niszczenie bazy, tak jak ty opisałeś.....było dużo zabawy w rejestrze itp, ale po pewnym czasie sobie już odpuściłem, i chciałem pograć w BFME2, a tutaj to samo, czy kampania czy potyczka, po 5 min mnie nie ma.....no więc się zdenerwowałem i zapuściłem formata ( w końcu.....już i tak długo czekałem

) potem instalka windowsa, programów i innych bzdetów i BFME1 i 2......i działało i nadal działa, a u kumpla naprawiłem tym że usunąłem z rejestru wszystkie wpisy o BFME i zainstalowałem od nowa...
może ten opis ci w czymś pomoże, jak byś chciał to napisz na gg, PW lub w tym temacie to zamieszcze moje wpisy do rejestru i sobie dodasz....i powinno działać

( o ile nie będziesz po sieci z tym samym kluczykeim grał

:).....pzdr
i po ptokach ....