laptop,procesor 1.4,ram 446.5mb,windows xp home edition,karta mobility radeon 9000 igp
OCBiega napisał(a):radeon 9000 igp
Ziomek* napisał(a):1. Masz zainstalowane najnowsze sterowniki do karty graficznej
Ziomek* napisał(a):2. Masz najnowszego direxta Question
dzisiaj na forum jeden z userow zapodal cudowny link
http://www.srtest.com/referrer/srtest
1.wchodzisz na stronke
2.z listy wybierasz gre ktora chcesz sprawdzic czy u ciebie pojdzie
3.klikasza na przycisk "Can you run it?"
4.za pierwszym razem trzeba bedzie pobrac i zainstalowac kontrolke active-x ktora sie pozniej bezproblemowo usuwa
5.lista gier jes CIAGLE uaktualniana tak wiec mozna byc na biezaco
6.lista gier jest bardzo duza, lacznie z najnowszymi (ES 4: Oblivion czy Godfather)
tak wiec jak teraz gdzies zobacze post z pytaniem czy gra xxxx pojdzie mi na komputerze........ z karta graficzna .........
to poleca kartki
bobza napisał(a):To stara karta now stery nie podejdą.
bobza napisał(a):DirectX 8.
Po co? Karta obsługuje tylko DirectX 8.
fluid napisał(a):dx ZAWSZE nalezy miec najnowszego nawet jak karta go nei obsluguje
The minimum requirements are: 500 MHz Pentium III or AMD Athlon processor, 96 MB RAM, 16x CD / DVD ROM, 1.8 GB free hard-disk space, 16 MB graphics card, DirectX 8.1. The recommended hardware: 700 MHz or faster, 128 MB RAM, 32x CD / DVD ROM, 1.8 GB free hard-disk space, 32 MB graphics card.
Misiek40k napisał(a):Ja grałem w Mafie na Rivie Tnt2! Więc nie kitujcie mu, że ma za słabą kartę.
bobza napisał(a):i karta tak i gra obsługuje DirectX 8.1
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości