witam , mam taki problem , mamy w squl nowe kompy od jakiegoś czasu , i na jednym trzeba było przeinstalować system , no dobra wszystko ok , potem na serweże zmienialiśmy z sbsa 2005 na zwykłego xp , aktywowałem go , ok , tylko zapomniałem aktywować tego poprzedniego ,

tak sie złożyło że koniec czasu na kompie 1 to czas zmiany stsemu na serweże , i nie zmieniłem ustawień sieci , no dobra , prubuje pod awaryjnym zmienic domene logowania na grupę roboczą , ale nie idzie.....jakies to okno nie aktywne

pod spodem pisze że ma jakieś kłopoty z siecią nie chce robić formata , a nie widzę innego wyboru , coś mi sie zdaje że dlatego że jest nieaktywowany to nie moge zmienić ustawień sieci , prubowałem już takimi troche nielegalnymi metodami ominąć aktywację , udało sie , no i sie 1 raz loguję , i chce sie synchronizowac z sbsem i kolejny raz dupa !! nie idzie , jak to pominąć , żeby zmienić mu tę domenę logowania na grupę roboczą !! kto pomoże ??
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.