Witam, interesuje mnie laptop w tym przedziale cenowym. Będę go potrzebował głównie do pracy (php,bazy danych) czyli chodzi mi o taki przeznaczony dla programisty,do kodowania. Klawiatura chciałbym żeby była wygodna i
podświetlana tzn nie cały czas tylko taki guzik żeby był ;D Chociaz tez nie wiem czy wziąć taki laptop, może to tylko zbędny bajer? Dużo drożej mnie to wyjdzie?. Laptop powinien pracować
cicho. Przekątna ekranu 15.-15.9 myślę, że będzie odpowiednia. Chciałbym też żeby karta dźwiękowa nie była szmelcem, żeby można było do laptopa podłączyć dobre słuchawki i cieszyć się dobrym dźwiękiem. Zależy mi na tym aby aplikacje chodziły szybko, żeby kilka otwartych programów chodziło bez problemu jednocześnie. Procesor - i7 ? Nie będę na tym laptopie grał, bo nie od tego są laptopy dlatego karta graficzna może być słaba. Szukam laptopu bez systemu operacyjnego. Co jest warte uwagi? Czy takie laptopy w sklepach typu media expert są dobre?
Może też od razu jakieś słuchawki godne polecenia bym prosił.
Pozdrawiam.
Dodano 22.05.2012 16:40:29:mój temat umarł śmiercią naturalną;d
jestem prawie zdecydowany kupić ten model, co sądzicie?:
http://www.x-kom.pl/p/73935-notebook-laptop-15,6-dell-inspiron-q15r-i7-2670qm-8gb-500-dvd-rw-gt525.html