Jak już wcześniej wspominałem, xbox został już sprzedany, a w planach jest już PS3

Jak jest z kontami gracza na PS3 ? Na x360 były profile a na PS3 ?
post ktory zapoczatkowal cala dyskusjeJestem fanboyem sony i nigdy bym sobie rąk nie skalał x-klocem
...to gratuluje sposobu myslenia
Akurat slowo fanboy ma raczej negatywny wydzwiek.
Ja jestem od zawsze fanem GIER a nie sprzetow na ktore te gry wychodza.
Tak sie sklada ze obecnie chcac nie chcac obiektywnie nalezy przyznac wyzszosc jezeli chodzi o gry x360.
Wiekszosc gier ktore kiedys byly tytulami flagowymi w obozie sony teraz nie dosc ze sa wydawane na platforme M$ to jeszcze PRZED premiera na PS3.
Przyklady?? - Tekken 6 - seria ktora wraz z 3 odslona nakrecila niesamowicie sprzedaz PSX wersja na x360 od wczoraj w sklepach/siecie i juz w nia gram. Kolejna seria ktorej jestem mega fanem ado tej pory kojarzona byla z Sony to Final Fantasy - od 13 numeru dostepna takze na x-pudlo i to dostepna wczesniej niz wersja na PS3 (fakt ze na PS3 bedzie dodatkowa wersja FF13 ale to juz inna bajka)
MGS kolejna seria ktora w 2010 zagosci na x360. Seria Crash Bandicoot tez juz dawno stal sie multiplatformowy.
Jedyna seria ktora sie jeszcze opiera to GT ale z tego co czytalem to moze sie to wkrotce zmienic i padnie ostatni juz bastion exclusive na konsole PS.
Od czasow PSX mialem sentyment do zabawek sony ale patrzylem na to i tak przez pryzmat GIER a nie znaczka ktory byl na konsoli.
Smutny jest fakt ze po PS2 sony tak koncertowo spieprzylo sprawe wypuszczajac konsole trudna w programowaniu i malo przyjazna dla developerow. Lista gier exclusive jakie sa zapowiedziane na PS3 tez nie powala - GT5, Heavy Rain i to chyba tyle co mi teraz do glowy przychodzi.
Ja kolekcjonuje konsole i kupie tez PS3 jak bedzie w bardziej ludzkiej cenie.
Na stanie mam PSX, GC, Dreamcasta i pierwsze X-pudlo.
Gram na wszystkim i mam z tego mase radochy wiec zastanow sie co jest wazniejsze.
Ogolnie jezeli chcesz grac to grasz a nie patrzysz na znaczki.
Od dluzszego czasu to co robi sony przypomina mi Uroborosa czyli weza ktory zjada wlasny ogon i nie ma za bardzo pomyslu jak ten stan rzeczy odwrocic. Zobaczymy co czas przyniesie...
Xbox ma wygodniejszy pad
fluid napisał(a):Xbox ma wygodniejszy pad
no tutaj to troche sie zagalopowales
nie wymyslono chyba jeszcze nic lepszego do grania niz pad od playstation (szczegolnie d-pad ktory w x360 jest gorzej niz tragiczny)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość