- Nokia N8
- Samsung Galaxy S
- HTC HD2
- HTC Desire HD
Który według was jest z nich najlepszy i dlaczego? Ewentualnie jaki inny lepszy byście polecili?

bzium napisał(a):- Nokia N8
- Samsung Galaxy S
- HTC HD2
- HTC Desire HD
Manieq napisał(a):N900.
floyd5 napisał(a):Nie warto się pchać w Symbiana.
sieman0 napisał(a):Czas nareszcie zmienić platformę bo Symbian ma już kilkanaście ładnych lat więc pora go położyć do snu
sieman0 napisał(a):N900 można podkręcić nawet do 1GHz tylko nie ma na to gwarancji czy procesor się nie rozpłynie przy mocno wymagających aplikacjach. Najlepiej podkręcić do 750 lub 800 (nie dalej)
Sam mam telefon na Symbianie i sprawdza się dobrze, ale nie ukrywa, że kupiłem go ze względu na niską cenę w abonamencie. Gdybym miał więcej do wydania, nawet bym nie patrzył na Symbiana. Na dzień dzisiejszy najlepiej prezentuję się iOS i Android, a skoro bzium, stać na topowe modele na Androidzie ja bym się skupił na nich.sieman0 napisał(a):Czas nareszcie zmienić platformę bo Symbian ma już kilkanaście ładnych lat więc pora go położyć do snu chociaż niektóre modele Nokii z tym oprogramowaniem będą często wspominane pozytywnie.
sieman0 napisał(a):Samsung Wave 8500GT
Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości