Moim zdaniem temat bez sensu... ale zacznę polemikę...
Sportowo lepsza Wisła, działacze są po jednych pieniądzach

, kibicowsko wyrównano chociaż moim skromnym zdaniem za wsakazaniem na Wisłe jednak... kibice Cracovii dobrze się prezentowali od czasu wyjścia klubu z kryzysu czyli od sezonu w którym awansowali do 2 Ligi najlepszy czas. Najazdy na większośc miast w dobrych liczbach pojawiała się dobra oprawa spotkań, o ile się niemyle w tym czasie powstała grupa ultrasów "Opravcy". Natomiast Wisła dużo jej napewno dały sukcesy w ostatnich latach, których brakowało rywalowi zza miedzy. Dobre wyjazdy w europejskich pucharach, szczególnie Rzym ( Lazio ) , teraz na Feeyenoordzie też dobra liczba itd. Oprawa na Wiśle teraz rónież lepsza jak na Cracovii... Gorzej z chuliganką, macie mocne ekipy ale nie jesteście w "Pakcie Poznańskim". Moim zdaniem ekipy poj**ow. Jedni z niewielu w kraju walczycie ze sprzętem. Wszyscy umieją się bic na pięsci a wy ze sprzętem

. Na efekty nie trzeba czekac, co chwila słychac o kolejnych przypadkach śmiertelnych...

Ja bym jeszcze zwrócił uwagę na 3 siłe Krakowa czyli Hutnik! Mają dobrą bandę ale niestety sportowo u nich mizernie.
Moge jescze porónac jak zaprezentowaliście sie w moim mieście (Bielsko):
Cracovia - ok 600 osób bez oprawy, ale za to z HURALNYM dopingiem!!!! Aż ciarki przechodziły człowieka przy ich śpiewach!! (Takiego dopingu nie zrobił nawet Ruch w 1300 osób)!!
Natomiast z Wisłą nie gralismy ale Wiślacy pojawili się w ok. 80 osób kiedyś z Jagą, i raz (chyba) 1 kibic też z Jagą.
Spojrzałem na temat z perspektywy kibica, który od kilku lat chodzi na mecze i bywa na wyjazdach innego klubu.
Czekam na polemike....
Mój Upload w profilu : Koszmar z Ulicy Wiązów 1, 2 i 3 DVDRip, 3xKlan - Dom Pełen Drzwi... więcej wkrótce...
A jak ktoś może pomóc to szukam następujących filmów : Halloween 2 (1981) oraz Halloween 3 : Season of the Witch (1982)...